Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Vlad Stancu, medalie de argint în finala de la 1.500 m liber la CE de juniori și calificare la JORăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Iul 2023

Vlad Stancu, medalie de argint în finala de la 1.500 m liber la CE de juniori și calificare la JO

lad Stancu a cucerit în această seară medalia de argint în proba de 1.500 m liber, la Campionatul European de înot pentru juniori de la Belgrad.

Calificat în finală cu al patrulea timp, sportivul nostru a încheiat cele 30 de lungimi de bazin cu timpul de 15:00.51 min. și a reușit astfel să își treacă în palmares o nouă distincție prețioasă: medalia de argint la Campionatul European de înot pentru juniori. Iar timpul său îi asiguă calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris și reprezintă un record național de seniori!
Pe primul loc s-a clasat turcul Kuzey Tuncelli (14:58.89 min. – nou record european de juniori!).

Pentru delegația României, aceasta este a treia medalie cucerită până acum la Belgrad. Marți seara, Vlad Mihalache a cucerit argintul la 200 m fluture, iar Daria Silișteanu a cucerit medalia de bronz la 50 m spate.

 

sursa: frnpm.ro

Alte știri din Juniori