Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Judo
”U”-CSM Cluj-Napoca cucerește bronzul continentalAFP / Mediafax Foto
17 Nov 2019

”U”-CSM Cluj-Napoca cucerește bronzul continental

European Club Championships - Champions League este summit-ul continental la nivel de club în judo-ul european, în ediția din acest an organizată în Portugalia la Odivelas România fiind reprezentată de CSM București în competiția masculină și de ”U”-CSM Cluj-Napoca în cea feminină. Disputate între 8 echipe după sistem piramidal cu recalificări, cele două turnee s-au încheiat cu rezultate diferite pentru reprezentanții noștri.

În componența Andreea Chițu (-52 kg), Loredana Ohai (-57 kg), Ștefania Dobre (-63 kg), Kaho Yonezawa (-70 kg), Iori Suzuki (+70 kg), formația clujeană a obținut o performanță deosebită cucerind medaliile de bronz. Elevele antrenorilor Florin Bercean și Gianina Andreica au pierdut primul meci cu RSC Champigny (Franța) cu 2:3, dar au învins echipa rusă Yawara Neva cu 3:2 și s-au impus în meciul decisiv pentru medaliile de bronz cu același scor în meciul contra gazdelor de la SL Benfica Lisabona. Suzuki a obținut 3 victorii din tot atâtea dispute pe tatami, Yonezawa a câștigat 2 din 3, iar Chițu, Ohai și Dobre au bifat câte un succes.

Din păcate, echipa CSM București alcătuită din Vlad Luncan (-66 kg), Petr Zhukov (-66 kg), Alexandru Raicu (-73 kg), Marcel Cercea (-81 kg), Krisztian Toth (-90 kg), Vladuț Simionescu (+90 kg) și antrenată de Aurel Barca a cedat cu 2:3 atât în primul meci, cel contra rușilor de la Yawara Neva, cât și în recalificări împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad. ”Tigrii” au încheiat competiția pe locurile 7-8 la egalitate cu francezii de la Force Longjumeau Alliance Massy 91 (FLAM 91).

Alte știri din Judo