Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Turul Sibiului: Kiril Pozdnyakov a câștigat contratimpul de la Bâlea LacOvidiu Dumitru Matiu / Mediafax Foto
09 Iul 2016

Turul Sibiului: Kiril Pozdnyakov a câștigat contratimpul de la Bâlea Lac

Rutierul rus Kiril Pozdnyakov a reușit să câștige etapa a III-a a Turului Ciclist al Sibiului, rundă care a constat într-un contratimp pe distanța de 7 kilometri, la Bâlea Lac. Italianul Alessio Taliani s-a situat pe locul secund, iar Serghei Țvetcov, cel care ne va reprezenta la Jocurile Olimpice, a urcat pe podiumul de etapă.

Pozdnyakov a mers cu o medie orară de 24.98 de kilometri pe această etapă foarte dificilă.

Tricoul galben a rămas la bulgarul Nikolay Mihaylov, care are 4 minute și 33 de secunde avans față de Francesco Gavazzi, din Italia, al doilea în ierarhia generală. Pe locul 3 se află alt italian, Alex Turrin.

La echipe, polonezii de la CCC sunt primii, având un avans de 34 de secunde în raport cu a doua clasată, Parkhotel Valkenburg. Tușnad Cycling Team a rămas pe locul 9, în timp ce echipa națională a României este pe locul 18.

Italianul Marco Tecchio este cel mai bun tânăr rutier sub 23 de ani, Serghei Țvetcov cel mai bun român, Daniel Crista este primul la sprinteri, iar Daniel Turek, din Cehia, este cel mai bun cățărător.

Austriacul Steele Von Hoff are tricoul alb, pentru cele mai multe puncte acumulate, el fiind totuși în spatele bulgarului Mihaylov, care este lider general.

Mâine se termină Turul Ciclist al Sibiului, cu etapa a patra, care va avea 143,1 kilometri, și se va desfășura pe traseul Sibiu - Poplaca - Slimnic - Sibiu.

Alte știri din Ciclism