Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Turneul de snooker Marius Ancuţa Classic - ediţia a patra - 24-26 septembrie 2021
19 Sep 2021

Turneul de snooker Marius Ancuţa Classic - ediţia a patra - 24-26 septembrie 2021

A patra ediţie a turneului Marius Ancuţa Classic se va desfăşura în perioada 24-26 septembrie, în organizarea clubului de snooker RST, la sala din str. Doamna Ghica nr. 167, sector 2, Bucureşti.

Competiția face parte din categoria turneelor de elită, alături de RST Masters. Câștigătorul va pleca acasă cu 25% din fondul total de premiere și cu 2000 de puncte în Clasamentul General.

La eveniment vor participa cei mai buni jucători din România, principalii favoriți fiind Rareș SINCA (liderul Clasamentului General), Babken MELKONYAN (locul secund în Clasamentul General) și Paul CROITORU (câștigătorul ediției precedente).

Marius Ancuța Classic nu este doar un turneu, reprezintă o emoție aparte, este Punctul de referință al snookerului din România Jucătorii vin din toate colțurile țării și Republica Moldova. Când vorbești despre snooker-ul din România primul nume care îți vine în minte este cel al lui Mario. În calitate de comentator la Eurosport, singurul canal ce transmite snooker în România, dar și de jucător și antrenor, Mario a fost cel mai mare ambasador al acestui sport atât de necunoscut în România anilor 2000.

Competiția este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker. Înscrierea se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 RON.

Alte știri din Biliard / Snooker