Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Turneul caritabil Home of Snooker Cup începe în acest weekendRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Dec 2021

Turneul caritabil Home of Snooker Cup începe în acest weekend

RST Snooker Club și Federaţia de snooker RST organizează concursul caritabil „Home of Snooker Cup”, dedicat copiilor din medii defavorizate aflați în grija Organizației SOS Satele Copiilor România.

Evenimentul, organizat pentru prima oară în România, este deschis oricărui jucător de snooker amator, iar peste 60 de jucători s-au înscris deja. Meciurile se vor desfășura conform mecanismului „cel mai bun din 5 jocuri”, iar regulamentul după care se va desfășura turneul se pot consulta aici. Turneul se va desfășura între 10 și 12 decembrie, la sediul Federaţiei de snooker RST, din strada Doamna Ghica nr. 167, sectorul 2, Bucureşti.

Eurosport România, unul dintre cei mai mari promotori ai snookerului și partener media al Federaţiei de snooker RST, va oferi fondul de premiere în valoare de 5.000 de lei și va transmite pe pagina de Facebook Eurosport etapele finale ale concursului, în cursul zilei de duminică.

De asemenea, mâine, 9 decembrie de la ora 12:00, RST Snooker Club și Federaţia de snooker RST organizează o conferință de presă la sediul federației, în care vor oferi tuturor celor interesați mai multe informații despre eveniment și despre obiectivul de a susține copiii aflați sub îngrijirea SOS Satele Copiilor. La conferința de presă a confirmat participarea și celebrul fotbalist Lucian Sânmărtean.

Alte știri din Biliard / Snooker