Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Tricolorii câștigă medalii la CM de bob U23
14 Ian 2023

Tricolorii câștigă medalii la CM de bob U23

Într-o postare pe canalele de social media, Comitetul Olimpic și Sportiv Român anunță un rezultat remarcabil al tinerilor bobeuri tricolori: de două ori bronz la Campionatele Mondiale de Bob U23 de la Winterberg!

Campioana olimpică de tineret și campioană europeană de juniori la monobob, Georgeta Popescu a urcat pe treapta a treia a competiției mondiale rezervate juniorilor sub 23 de ani. Ea a condus excelent bobul în manșa 1, timpul său fiind al doilea în concurs. La a doua coborâre, românca a greșit trasa și a terminat la general a treia, cu bronzul la gât.

Cu pilotul campion olimpic de tineret, echipajul de dublu al României a prins podiumul la mondiale. Andrei Nica și Mihai Calancea au încheiat mondialele din Germania cu bronz, după două manșe echilibrate, ambele de locul 3.

Tot astăzi, Andreea Grecu s-a clasat a 8-a la monobob la Cupa Mondială de la Altenberg, echipajul Mihai Tentea-Ciprian Daroczi  a sosit al 6-lea la Campionatul Mondial de Juniori.

La Sigulda, la Campionatele Europene de sanie, Valentin Crețu a terminat compeția pe un onorant loc 12. Eduard Crăciun a sosit pe locul 5 la Campionatele Europene U23.

Alte știri din Juniori