Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Triatlon
powered by Triathlon Challenge
Triathlon Challenge Mamaia, 5-7 septembrie 2014
26 Mai 2014

Triathlon Challenge Mamaia, 5-7 septembrie 2014

Anul acesta ne vedem pe 5-7 septembrie la Mamaia, la cea de a VI-a ediție a Triathlon Challenge Mamaia, una cu totul specială, la cele mai înalte standarde de organizare și participare.

Vom fi gazdele Cupei Europene și Grand Final Romanian Triathlon Series, ceea ce înseamnă de 2 ori mai mult spectacol și voie bună. Vă lăsăm să descoperiți toate noutățile pe parcurs și la fața locului, în cele 3 zile alocate:

  • vineri, 5 septembrie (predarea kiturilor și sedința tehnică) +
  • sâmbătă și duminică, 6-7 septembrie (o zi dedicată participanților la Age Group & Ștafete și o zi celor de la Elite).

Vă puteți înscrie la una dintre probele individuale sau de echipă.

Probe individuale

  • Proba supersprint: 400m înot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
  • Proba sprint: 750m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Proba olimpică: 1500m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

 

Probe de echipa

*o echipa este formata din 2 sau 3 persoane; o persoana care participa la proba individuala NU POATE FI si parte dintr-o stafeta.

  • Stafeta sprint: 750m înot + 20 km ciclism + 5 km alergare
  • Stafeta olimpica: 1500m înot + 40 km ciclism + 10 km alergare

 

Triathlon Challenge Mamaia 2014, o ediție cu totul specială, vine cu super noutăți și la capitolul TRASEU. Prima dintre ele și cea mai importantă este legata de START.

  • Anul acesta se va înota în mare, cu start de pe plajă, din fața Hotelului Rex. Totul pentru un plus de spectacol, o zona mai mare de desfășurare și o expunere excelentă.
  • Zona de tranziție dinspre înot spre bicicletă devine mai lungă, avînd 400 de metri și va trece peste Pasarela nou construită.
  • Un alt element de noutate va fi și finsh-ul lung de 100 metri cu zonă controlată post-finish pentru participanți, pe modelul Campionatului Mondial de Triatlon.

Consultați pe site harta cu traseul complet.

 

Programul celor 3 zile este deja afișat în pagina dedicată. Înscrierile sunt deschise și se pot face pe site-ul evenimentului (cu plata online, prin transfer bancar sau cash la sediul smartatletic .

 

Pentru mai multe detalii, accesati site-ul trichallenge.ro și pagina de facebook a evenimentului facebook.com/TriathlonChallenge.

Alte știri din Triatlon