Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Teqball: Gyorgydeak Apor este noul număr 1 mondial
03 Nov 2021

Teqball: Gyorgydeak Apor este noul număr 1 mondial

FITEQ a dat publicității noul clasament mondial la Teqball. La proba de simplu, jucătorul român Gyorgydeak Apor, de la Gobek Teqball Team, a urcat pe prima poziție, devansându-l pe rivalul său, maghiarul Blazsovics Adam. Apor a acumulat 35610 puncte, după cele 22 de competiții disputate în acest an, Blazsovics fiind acum pe locul secund, cu 33587 puncte. Pe locul 3 este francezul Julien Grondin, cu 19114 puncte.

Sistemul de punctaj al Federației Internaționale de Teqball stabilește că punctele acumulate de un jucător sunt valabile doar pentru 24 de luni, astfel rezultatele sportivilor obținute înainte de luna octombrie 2019 fiind șterse.

Gyorgydeak a avut un sezon excelent, cu victorii la proba de simplu în competiții internaționale, dar și circuitul național Romanian Teqball Challenger 2021. Următorul jucător român, în ierarhia mondială la simplu, este Ilyes Szabolcs, locul 8, cu 9660 puncte.

În clasamentele la dublu și dublu-mixt nu s-au produs schimbări majore.

Felicitări, Apor, pentru această performanță deosebită, România putându-se mândri acum că are cel mai bun jucător de Teqball din lume, pe baza punctajelor obținute!

 

sursa: teqball-romania.ro

Alte știri din Alte sporturi