Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Victorie și speranțe de salvare pentru FC BotoșaniIonut Tabultoc / SportPictures.eu
30 Mar 2024

Superliga: Victorie și speranțe de salvare pentru FC Botoșani

FC Botoșani învinge Politehnica Iași și ia o gură mare de oxigen în cursa pentru salvarea de la retrogradare.

Oaspeții ieșeni au deschis scorul în minutul 26 prin Alin Roman, autorul unui șut de la limita careului ce a trecut printr-o pădure de picioare și l-a învins pe Ducan și puteau să se detașeze pe tabelă în minutul 52 când Bettaieb a fost lăsat singur cu portarul gazdelor și de la 18 metri a trimis cu exteriorul razant pe lângă poartă.

După o nouă ocazie a lui Alin Roman apărută în minutul 63, șut ratat din mijlocul careului, FC Botoșani a întors tabela în numai 8 minute. În minutul 68 Dican plasează cu efect un balon în plasa laterală din stânga lui silviu Lung junior, pentru ca în minutul 75 Enzo Lopez să reia din cădere, din careul mic un balon centrat de pe partea stângă de Țigănașu la care Mouaddib nu a putut ajunge. Acest un-doi la corp a incapacitat formația ieșeană care nu a mai reușit mai nimic până la finalul jocului.

S-a încheiat 2-1 și FC Botoșani face 14 puncte, cu trei mai puține decât Politehnica Iași, care rămâne pe locul 13, primul de baraj.

 

FC Botoșani - Politehnica Iași 2-1 (0-1)

Au marcat: Dican (min. 68), E. Lopez (min. 75)/A. Roman (min. 26)

FC Botoșani (antrenor Bogdan Andone): Ducan – R. Benzar, Miron, Sadiku, Ţigănaşu – G. David (min. 46 Mitrov), I. Filip, Dican – Ed. Florescu (min. 62 Mouaddib), E. Lopez (min. 78 Margiotta), Ofosu (min. 84 Ferreira)

Politehnica Iași (antrenor Leo Grozavu): S. Lung jr. – Martac (min. 46 Todoroski), F. Ilie, Samayoa, Ştefanovici (min. 62 L. Mihai) – A. Roman (min. 82 Kabran), Bordeianu (min. 70 Saghiri), Marchioni – Bettaieb, S. Buş (min. 62 Ispas), Allanzinho

Alte știri din Liga 1