Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Victorie în dublă superioritate numerică și loc de baraj pentru FC ArgeșRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mai 2023

Superliga: Victorie în dublă superioritate numerică și loc de baraj pentru FC Argeș

După ce în etapa trecută de pe teren propriu a beneficiat de trei penalty-uri, FC Argeș a învins, nu fără emoții, Petrolul Ploiești și încheie play-out-ul pe locul 14, loc ce o duce la baraj. Balanța jocului a fost înclinată de două eliminări în tabăra oaspeților și un gol marcat de Irobiso și anulat de VAR în debutul părții secunde, la 1-0 pentru piteșteni.

Tofan a deschis scorul în minutul 27 și gazdele s-au relaxat după ce în minutul 62 Robert Moldoveanu a văzut cartonașul roșu ca urmare a unei intrări dure asupra lui Rizzi. „Găzarii” au rămas în 9 jucători după ce Irobiso a văzut la rândul său roșu în minutul 72 pentru o lovire fără balon după ce a fost șicanat de adversar, iar finalul de meci a fost la discreția gazdelor. Jobello a marcat pentru 2-0 în minutul 86 din pasa lui Jakolis, iar în al doilea minut de prelungiri Jakolis a transformat o lovitură liberă și a stabilit scorul final.

FC Argeș învinge cu 3-0 și chiar dacă merge la baraj, o face cu moral pozitiv. Petrolul încheie pe locul 9 cu 34 de puncte.

 

FC Argeș - Petrolul Ploiești 3-0 (1-0)

Au marcat: Tofan (min. 27), Jobello (min. 86), Jakolis (min. 90+2)

FC Argeș (antrenor Bogdan Vintilă): Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Zebic, Rizzi (min. 64 Jakolis) – Njike (min. 75 Mimito Biai), Meza Colli, Bassong (min. 90+3 Y. Pîrvu) - Jobello, Garita (min. 90+3 Koubemba), Calcan

Petrolul Ploiești (antrenor Florin Pîrvu): Vâlceanu – Mathaus, Meijers, R. Grigore (min. 67 Dumitriu) - Doua, Diomande (min. 58 R. Moldoveanu), Jefferson (min. 89 Seto), Jair (min. 89 M. Ioniţă), V. Ţicu - Irobiso, Grozav (min. 89 R. Bucur)

Alte știri din Liga 1