Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Sibienii revin după pauză și înving la pas pe FC VoluntariValentin Macrea / SportPictures.eu
17 Sep 2023

Superliga: Sibienii revin după pauză și înving la pas pe FC Voluntari

FC Hermannstadt întoarce scorul și câștigă meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, ilfovenii încheind jocul în dublă inferioritate numerică.

Un joc început cu o luptă surdă la mijlocul terenului a avut primul șut pe poartă abia în minutul 24, atunci când Jipa a șutat din unghi pe direcția lui Vâlceanu și portarul oaspeților a reținut fără probleme. Imediat după aceea, ilfovenii au un șut în bară la execuția lui Nemec de la 16 metri, apoi deschid scorul în minutul 27 când Sigurjonsson a reluat cu capul din centrul careului o minge trimisă din flancul stâng de Armaș și l-a învins pe Căbuz. Sibienii încheie repriza cu un șut în forță trimis de Alhassan (min. 45+2) și respins cu dificultate de Vâlceanu, apoi restabilesc egalitatea în startul părții secunde.

În minutul 51 Balaure centrează perfect la 6 metri și Dragoș Iancu a apărut oportun la bara a doua pentru a relua din cădere în plasă. La doar patru minute distanță arbitrul Ovidiu Hațegan dictează penalty după o ieșire inoportună dintre buturi a lui Vâlceanu, care l-a lovit cu pumnul în față pe Alhassan. Paraschiv transformă și își duce echipa în avantaj, Boboc (min. 65) are șansa să egaleze după un voleu din cădere din mijlocul careului respins de Căbuz, apoi lucrurile se simplifică prin eliminarea lui Matricardi în minutul 77 pentru un al doilea cartonaș galben, urmată de cea a lui Armaș în minutul 80 pentru un fault din postură de ultim apărător asupra lui Balaure. Petrescu, abia intrat în teren, stabilește scorul final în minutul 85 cu un șut la scurt din colțul careului mic, balonul lovind bara înainte de a intra în plasă.

FC Hermannstadt învinge cu 3-1 și trece pe locul 7 cu 12 puncte, iar FC Voluntari se menține pe locul 10 cu 10 puncte.

 

FC Hermannstadt - FC Voluntari 3-1 (0-1)

Au marcat: D. Iancu (min. 51), D. Paraschiv (min. 57 pen.), Petrescu (min. 85)/Sigurjonsson (min. 27)

FC Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Căbuz - Butean, Găman, Ionuţ Stoica, A. Oroian - S. Balaure (min. 78 Petrescu), Biceanu, Baba Alhassan (min. 78 Murgia), Jipa (min. 46 D. Iancu) - G. Iancu (min. 66 Neguţ), D. Paraschiv (min. 88 Fonseca)

FC Voluntari (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş, Boboc – Sigurjonsson (min. 76 Cocian), Raţă - D. Florea (min. 81 Carnat), M. Răduţ (min. 76 Dumiter), D. Andrei – Nemec (min. 86 I. Andres)

Alte știri din Liga 1