Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Remiză spectaculoasă, combatante nemulțumiteCiprian Petcut / SportPictures.eu
13 Nov 2022

Superliga: Remiză spectaculoasă, combatante nemulțumite

UTA și FC Voluntari au încheiat la egalitate, 1-1, partida de pe „Francisc Neuman” și ambele formații rămân cu iluzia că au scăpat printre degete cele trei puncte după ocaziile ratate.

Damașcan a deschis spectacolul cu un gol înscris din careul mic în urma unui corner la care portarul gazdelor Balauru a scăpat inexplicabil balonul. Era minutul 2 al jocului, partida se încinge și după o ratare a lui Otele (min. 10) cu o lovitură de cap din plonjon, Keșeru aduce egalarea în minutul 13. O acțiune pe partea dreaptă aduce balonul în careu pentru Rareș Pop, iar pasa în centru pentru Keșeru a fost reluată din prima de vârful de atac pentru a-l învinge pe Popa. Nemec (min. 17) cu o minge prelungită pe spate după un corner și Damașcan (min. 20) cu o reluare din cădere ce a trecut puțin pe lângă stâlpul de la colțul lung puteau aduce formația ilfoveană în avantaj, apoi la cealaltă poartă Armaș scoate cu capul de pe linie lovitura de cap a lui Erico (min. 22), iar Otele (min. 27) are un șut de la 30 de metri ce ratează de puțin ținta.

În debutul părții secunde Lopes (min. 51) și Nemec (min. 58) îl pun la treabă pe Balauru, în timp ce la cealaltă poartă Popa respinge involuntar, dar salutar cu capul un șut din apropiere al lui Otele (min. 59). Duelul dintre cei doi se repetă în minutul 70 și și de această dată portarul ilfovenilor a avut câștig de cauză în duelul unu la unu, iar în minutul 80 Popa respinge încercarea de lob a lui Postolachi. Partida se încheie cu câte o ratare pentru fiecare parte, Jobello blocându-l în momentul șutului pe Costin (min. 84), iar Popa a respins un șut puternic din lovitură liberă trimis de Anton (min. 90).

UTA rămâne pe locul 14 cu 17 punctec, iar FC Voluntari face 21 de puncte și urcă pe locul 9.

 

UTA - FC Voluntari 1-1 (1-1)

Au marcat: Keșeru (min. 13)/Damașcan (min. 2)

UTA (antrenor Lazlo Balint): Balauru - Dobrescu, Erico, Benga, Abeid – Ubbink (min. 72 Fl. Matei), Batha (min. 62 Anton) - R. Pop (min. 62 Şteau), Keşeru (min. 72 Jobello), Otele – Postolachi

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): M. Popa - Meleke, Matricardi, Armaş - Marcelo Lopes (min. 69 C. Costin), Govea (min. 90 I. Andres), Tavares (min. 69 A. Vlad), Raţa, Aliji (min. 90 D. Florea) - Nemec, Damaşcan (min. 90 Merloi)

Alte știri din Liga 1