Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Remiză în meciul de debut al play-out-uluiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Mar 2023

Superliga: Remiză în meciul de debut al play-out-ului

FC Voluntari și FC Hermannstadt au deschis play-out-ul ediției din acest an a Superligii. Înfruntarea de pe arena „Anghel Iordănescu” din Voluntari nu a oferit foarte multe momente spectaculare, fiecare dintre combatante urmărind anihilarea adversarului și securizarea unui punct ce poate cântări greu în ierarhia finală a competiției.

Gazdele au trecut la conducere în minutul 31 prin reușita lui Damașcan, preluare și șut imparabil din voleu trimis din zona punctului cu var. Golul le-a oferit confort elevilor lui Liviu Ciobotariu, care însă își puteau dubla avantajul destul de rapid, la numai patru minute distanță, atunci când Sigurjonsson a trimis o lovitură de cap din centrul careului puțin pe lângă vinclul de la colțul lung.

Poarta lui Letica a fost pusă din nou în pericol în minutul 48 când Marcelo Lopes a lovit balonul din întoarcere din centrul careului după o pasă lobată trimisă de Sigurjonsson, însă șutul său nu a avut intensitate și a fost prins de goalkeeper-ul oaspeților. A fost de ajuns o singură desincronizare în defensiva ilfovenilor pentru ca formația sibiană să restabilească egalitatea. În minutul 69, o minge care a zăbovit prea mult în careul gazdelor a ajuns la Balaure, al cărui șut în forță din 10 metri l-a lăsat fără replică pe Popa.

Acesta a fost și rezultatul final, o remiză ce avantajează formația oaspete, care face 17 puncte și urcă temporar pe locul 10. FC Voluntari are cu un punct mai mult și ocupă locul 9.

 

FC Voluntari - FC Hermannstadt 1-1 (1-0)

Au marcat: Damaşcan (min. 31)/Balaure (min. 69)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): M. Popa - Ricardinho, Matricardi, Armaş - Marcelo Lopes (min. 86 Dumiter), Sigurjonsson, U. Meleke, Raţă (min. 79 Merloi), Aliji – Nemec (min. 79 D. Florea), Damaşcan

FC Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Letica - Medina, Bejan, I. Stoica, Issah (min. 75 P. Petrescu) – S. Balaure (min. 83 Bărbuţ), Biceanu (min. 46 Baba Alhassan), Mino Sota, C. Popescu - G. Iancu (min. 83 Babic), D. Paraschiv (min. 36 Limaj)

Alte știri din Liga 1