Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Remiză albă în Giulești. Rapid pierde un nou tempoRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Mai 2023

Superliga: Remiză albă în Giulești. Rapid pierde un nou tempo

Rapid nu reușește să treacă pe teren propriu de Sepsi OSK Sf. Gheorghe și rămâne pe locul 5 cu 35 de puncte, cu unul mai puțin decât Universitatea Craiova și participarea la barajul de Conference League începe să se îndepărteze ca obiectiv tangibil.

Covăsnenii au început bine jocul din Giulești, cu Ştefănescu obligându-l în minutul 7 pe Horațiu Moldovan să scoată un balon de sub transversală, iar trei minute mai târziu tot el este blocat în momentul șutului din interiorul careului de către Junior Morais. Tudorie are o lovitură de cap periculoasă în minutul 12, dar nu prinde cadrul porții gazdelor, apoi jocul se gripează și până la pauză nu am mai consemnat decât o lovitură de cap a lui Rondon (min. 43) în urma unei lovituri de colț.

Rapidiștii au fost o prezență discretă în atac în primele 45 de minute, însă au crescut incisivitatea în partea a doua a jocului. Sefer (min. 50) îi dă primele emoții lui Niczuly cu un șut de la 18 metri, Pănoiu (min. 69) trage în cros și balonul mângâie bara din stânga portarului oaspeților, iar în minutul 77 dialogul dintre cei doi este mai consistent: un șut cu stângul de la 20 de metri este scos de Niczuly cu palma de lângă bara din stânga sa. Pănoiu îl obligă să mai producă o intervenție spectaculară în minutul 80, de această dată din 12 metri, iar ultima ocazie a partidei este șutul din unghi al lui Lukassen ce a trecut pe lângă stâlpul de la colțul lung.

Așadar, un meci fără gol, dar animat pe finalul său, cu un rezultat ce le menține pe ambele combatante pe ultimele două locuri ale ierarhiei play-off-ului.

 

Rapid București - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 0-0 (0-0)

Rapid București (antrenor Adrian Mutu): H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers (min. 46 Ioniţă), Kait, Al. Albu – Sefer (min. 68 Pănoiu), Dugandzic (min. 87 Luckassen), Funsho

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Cristiano Bergodi): Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, R. Ispas – M. Ştefănescu, E. Papa (min. 74 Păun), Francisco Junior (min. 82 J. Rodriguez), C. Matei – Tudorie (min. 68 Safranko), Rondon (min. 82 Varga)

Alte știri din Liga 1