Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Oțelul spulberă „Bătrâna Doamnă”Valentin Macrea / SportPictures.eu
13 Nov 2023

Superliga: Oțelul spulberă „Bătrâna Doamnă”

La Sibiu, UTA a suferit o corecție severă din partea celor de la Oțelul Galați, echipă care a luat cu două mâini cadourile primite în startul partidei.

În minutul 2 Freitas a comis un fault inexplicabil în propriul careu asupra lui Teles și arbitrul Radu Petrescu a dictat fără preget penalty. Cisotti a transformat fără emoții cu un șut puternic pe centrul porții, sub transversală, iar în minutul 5 Alexandru Pop a dublat avantajul din centrarea de la colțul terenului a lui Cisotti prelungită cu capul pe bara a doua de Miguel Silva. Arădenii puteau reduce diferența în minutul 10 la lovitura de cap a lui Freitas din centrarea lui Fabry sau în minutul 13 când Dur-Bozoancă a avut probleme în a reține un balon centrat în careu de Mihai din lovitură liberă, însă Conte nu a putut relua în plasă. În schimb, elevii lui Dorinel Munteanu mai punctează o dată în minutul 34 cu o execuție rafinată a lui Alexandru Pop, o „scăriță” peste Iacob după o pasă inteligentă a lui Bodișteanu ce l-a lăsat singur cu portarul gazdelor.

Pentru ca dezastrul să fie complet, gălățenii îi mai „înțeapă” o dată pe arădeni în minutul 53, când Teles l-a executat pe Iacob cu un șut de la limita careului trimis la colțul lung. Cu patru goluri marcate în mai puțin de o oră după ce marcaseră 12 în 15 partide, oțelarii și-au permis o relaxare prematură, deloc pe placul tehnicianului lor. Profitând de această relaxare, gazdele au punctat în două rânduri, în minutul 86 prin Căpușă, șut la colțul lung după un marcaj larg al lui Tănasă, și din penalty în minutul 90+5 prin Rareș Pop, lovitura de pedeapsă fiind scoasă tot de el ca urmare a unei împingeri clare a lui Zhelev.

Așadar, Oțelul Galați câștigă cu 4-2 și face 20 de puncte cu care urcă pe locul 8, iar UTA rămâne cu 18 puncte pe locul 12.

 

UTA - Oțelul Galați 2-4 (0-3)

Au marcat: Căpușă (min. 86), R. Pop (min. 90+5 pen.)/Cisotti (min. 3 pen.), Al. Pop (min. 5 și 34), Teles (min. 53)

UTA (antrenor Mircea Rednic): Fl. Iacob - Diogo Rodrigues, Ibrahima Conte, Stolnik, D. Dumitraşcu (min. 46 Căpuşă) - Marcelo Freitas (min. 46 Marku) – Stahl (min. 71 Cooper), Fabry (min. 71 R. Pop), C. Mihai, Micovschi (min. 46 Ofosu) – Luckassen

Oțelul Galați (antrenor Dorinel Munteanu): Dur-Bozoancă - Zhelev, J. Cisse, Lovric, Miguel Silva - Zivulic – Maciel (min. 84 Adăscăliţei), Teles (min. 83 I. Neagu), Cisotti (min. 68 Jardan), Bodişteanu (min. 75 R. Tănasă) - Al. Pop (min. 68 Fatai)

Alte știri din Liga 1