Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: O nouă sincopă pentru Rapid în GiuleștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Mar 2023

Superliga: O nouă sincopă pentru Rapid în Giulești

Rapid pierde al doilea meci din ultimele trei disputate pe arena din Giulești și riscă să piardă și contactul cu FCSB în lupta pentru un loc pe podiumul sezonului regulat.

FC Hermannstadt a fost cea care a dat lovitura în arena de lângă podul Grant în fața unei echipe care nu a reușit să construiască coerent pe faza de atac și a fost surprinsă la o singură fază, dar decisiv pentru stabilirea scorului final.

Doar șutul lui Papeau (min. 4), execuție cu efect de la limita careului ce a trecut puțin pe deasupra vinclului, a creat emoție la poarta apărată de Letica, însă nici sibienii ex-ilor Măldărășanu și Perjă nu și-au creat mai multe ocazii. Însă ei au fost mai pragmatici, în minutul 32 Balaure punctând pe tabelă cu o lovitură de cap de lângă visătorul Junior Morais din centrarea perfectă pe 6 metri a lui Călin Popescu. După deschiderea scorului, arbitrul Viorel Flueran a indicat penalty pentru sibieni în minutul 35 la un presupus henț al lui Alex Ioniță, însă a revenit asupra deciziei în urma consultării VAR-ului.

Flueran mai are două faze limită, în minutul 64 la golul lui Dugandzic anulat corect pe motiv de ofsaid și la faza din minutul 90 când a dictat penalty pentru Rapid în urma unui contact ușor între Baba Alhassan și Kait, tot după consultarea VAR-ului. Altădată salvator al echipei și killer de la punctul cu var, Dugandzic a ratat penalty-ul și a trimis cele trei puncte la Sibiu.

Cu 52 de puncte, Rapid rămâne pe locul 4, în timp ce FC Hermannstadt rămâne pe locul 13, dar acum cu 29 de puncte.

 

Rapid București - FC Hermannstadt 0-1 (0-1)

A marcat: Balaure (min. 32)

Rapid București (antrenor Adrian Mutu): H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, C. Ignat, Junior Morais – Emmers (min. 46 Kait), Crepulja (min. 46 Albu), Al. Ioniţă II – Papeau (min. 75 Pănoiu), Luckassen (min. 46 Dugandzic), Ongenda (min. 46 Costache)

FC Hermannstadt (antrenor Marius Măldărășanu): Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu (min. 88 Antoche), Sota Mino – Balaure (min. 78 Bărbuţ), Limaj (min. 70 Baba Alhassan), C. Popescu (min. 70 Oroian) - D. Paraschiv (min. 71 G. Iancu)

Alte știri din Liga 1