Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Dugandzic, eroul Giuleștiului cu un hattrick contra lui Sepsi OSKRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Ian 2023

Superliga: Dugandzic, eroul Giuleștiului cu un hattrick contra lui Sepsi OSK

Rapid învinge în Giulești pe Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu un hattrick al puncheurului Dugandzic, semnat de jucătorul croat în mai puțin de 20 de minute de la startul jocului.

La mai puțin de 5 minute de la startul partidei, o acțiune de contraatac purtată de Kait în flancul drept a continuat cu o pasă excelentă în mijlocul careului pentru vârful de atac, al cărui șut l-a învins pentru prima dată pe Niczuly. În minutul 13 Dugandzic l-a dominat într-un duel aerian pe Ninaj și a reluat din 6 metri cornerul bătut la prima bară de Ioniță, iar portarul oaspeților, ieșit inoportun să boxeze, a fost învins pentru a doua oară. O nouă lovitură de colț executată în minutul 17 a adus al treilea gol al croatului. Arbitrul Horațiu Feșnic a fost chemat la monitorul VAR după centrarea în careu și ajutat de imaginile furnizate de colegii săi a sesizat un henț al lui Dimitrov și a indicat punctul cu var. Dugandzic nu a putut rata șansa de a-și trece în cont primul hattrick în tricoul vișiniu și a făcut-o cu eleganță, încheind în același timp lista reușitelor serii.

El și-ar fi putut extinde lista reușitelor în minutul 52 când a șutat în bară după o combinație cu Emmers și Kait, tot cu o bară încheindu-se șutul lui Onea din minutul 68 deviat de Niczuly. Fără a mai avea ce pierde la acest scor, oaspeții au o primă șansă de a puncta în minutul 63 la șutul din voleu trimis de la 22 de metri de Ion Gheorghe și deviat ușor cu capul de Ninaj, însă pe direcția lui Horațiu Moldovan, apoi Dumitrescu a fost aproape de a finaliza cu un lob de la peste 20 de metri o acțiune rapidă de contraatac, dar a ratat de puțin ținta. Ștefănescu (min. 74) are un șut deviat peste transversală, iar Tudorie ratează cea mai mare ocazie a oaspeților în minutul 85 cu un șut din 6 metri în bara de la colțul scurt după o pasă primită de la Achahbar.

Se încheie 3-0, rezultat ce urcă Rapid pe locul 3 cu 41 de puncte și care menține Sepsi OSK pe locul 6 cu 32 de puncte.

 

Rapid București - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 3-0 (3-0)

A marcat: Dugandzic (min. 5, 13 și 19 pen.)

Rapid București (antrenor Adrian Mutu): Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu (min. 82 Sefer), Kait, Albu - Emmers, Dugandzic (min. 66 Luckassen), Ioniţă (min. 60 Costache)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Cristiano Bergodi): Niczuly - Radoslav, Ninaj, M. Tamas, Ispas (min. 46 A. Dumitrescu) – J. Rodriguez (min. 46 I. Gheorghe), Păun (min. 83 Bălaşa), C. Matei (min. 62 Achahbar) – Rondon (min. 46 Safranko), Tudorie, Ştefănescu

Alte știri din Liga 1