Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Dragoș Grigore salvează inimile suporterilor giuleșteniSportPictures.eu
01 Mar 2023

Superliga: Dragoș Grigore salvează inimile suporterilor giuleșteni

FC Botoșani a fost aproape de a obține un egal pe teren propriu cu Rapid, dar foarfeca lui Dragoș Grigore a direcționat cele trei puncte către formația giuleșteană într-un final de meci interzis cardiacilor.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 42 cu un șut la colțul lung din afara careului trimis de Pănoiu după ce au tremurat serios la ocazia din minutul 13 a lui Mailat. Extrema stângă a moldovenilor a avansat de-a lungul liniei de tușă și a pătruns în careu, însă a ales să șuteze din unghi cu toate că trei colegi de-ai săi așteptau pasa decisivă liberi în interiorul careului.

După pauză Dican (min. 56) are un șut deviat pe care Horațiu Moldovan îl reține, portarul oaspeților fiind atent și blocând un minut mai târziu un balon șutat de Țigănașu și deviat de Junior Morais. Mutombo (min. 66) putea aduce egalarea, dar balonul trimis cu capul a fost deviat de Moldovan în transversală, iar în minutul 90 Sekou Camara a dat speranțe publicului botoșenean. Un balon șutat de la mare distanță de Dican a fost amortizat de Dragoș Grigore perfect pentru atacantul din Guinea, care a preluat în spatele fundașilor giuleșteni și l-a învins pe Moldovan din mijlocul careului. Oaspeții nu lasă garda jos și în al treilea minut de prelungiri o minge centrată de Papeau în zona punctului cu var a fost preluată pe piept de Dragoș Grigore și continuată cu o foarfecă perfectă ce a trimis balonul în plasă.

Cu cele trei puncte, Rapid revine pe podium cu un total de 52, în timp ce FC Botoșani, cu 31 de puncte, se menține pe locul 12.

 

FC Botoșani - Rapid București 1-2 (0-1)

Au marcat: Camara (min. 90)/Pănoiu (min. 42), D. Grigore (min. 90+3)

FC Botoșani (antrenor Flavius Stoican): Pap – Mboko (min. 73 M. Roman I), Mutombo, Cioiu, Ţigănaşu – A. Ivanov, Zabou (min. 74 E. Florescu), Dican – Dragu (min. 59 Pinson), M. Roman II (min. 59 Sekou Camara), Mailat

Rapid București (antrenor Adrian Mutu): H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, Junior Morais - Emmers, Al. Albu, Al. Ioniţă II (min. 46 Papeau) – Pănoiu (min. 70 Sefer), Dugandzic (min. 90+4 Luckassen), Costache (min. 82 D. Grigore)

Alte știri din Liga 1