Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Chin și victorie la potou pentru PetrolulRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
17 Mar 2023

Superliga: Chin și victorie la potou pentru Petrolul

Petrolul obține primul succes în play-out la Ploiești contra celor de la UTA după o partidă în care arădenii au fost aproape de a smulge un punct.

Dumitriu a ratat pentru „găzari” prima ocazie în minutul 18 când a reluat din voleu o pasă destul de dificilă pusă înapoi la marginea careului de către Erico, iar balonul a trecut peste transversală. La rândul lor, arădenii au fost aproape de a deschide scorul în minutul 39 la un șut cu efect trimis la colțul lung de către Anton, Ubbink având la rândul său cinci minute mai târziu o tentativă de a înscrie de la marginea careului și nici de această dată balonul nu a prins cadrul porții. Repriza se încheie după o ratare a gazdelor, Irobiso fiind blocat de portarul Kucher la marginea careului după o pasă excelentă trimisă în adâncime de Doua.

Intrat în teren la jumătatea reprizei secunde, Budescu își face imediat simțită prezența și în minutul 69 îl angajează perfect pe Irobiso în careul advers, dar reluarea vârfului de atac trece peste transversală. La cealaltă poartă Barbosa îl imită în minutul 73 și trage pe lângă poartă dintr-o poziție foarte bună, însă centrul atenției pe final de meci se mută în careul arădenilor. După un nou duel față în față Irobiso – Kucher în care portarul oaspeților a respins cu piciorul un șut pe jos, minutul 89 aduce golul izbăvitor pentru Petrolul. O minge respinsă la limita careului se așează perfect la șut pentru Doua, execuția acestuia cu piciorul drept trimisă la firul ierbii reușind să-l păcălească pe Kucher. Jocul se încheie după o ratare imensă a lui Barbosa, reluare din 6 metri respinsă magistral de Vâlceanu, și Petrolul ia toate cele trei puncte.

Cu un total de 21, ploieștenii au trecut temporar pe primul loc, în timp ce UTA rămâne pe penultimul loc cu 14 puncte.

 

Petrolul Ploiești - UTA 1-0 (0-0)

A marcat: Doua (min. 89)

Petrolul Ploiești (antrenor Florin Pîrvu): Vâlceanu - Papp, Meijers, Mathaus - Doua, Dumitriu (min. 67 Budescu), Purtic, Jair, Ţicu - Irobiso, Grozav (min. 82 R. Moldoveanu)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Kucher - Abeid, Erico (min. 46 Chindriş), Benga, Roger - R. Pop (min. 90 Pașcalău), Batha (min. 70 Cascini), Anton, Ubbink (min. 70 Barbosa) – Otele (min. 71 Milosevic), Postolachi

Alte știri din Liga 1