Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Superliga: Bauza, decisiv în meciul nul de la BotoșaniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Apr 2023

Superliga: Bauza, decisiv în meciul nul de la Botoșani

FC Botoșani și FC U Craiova au încheiat fără gol jocul disputat în nordul Moldovei, unul în care Bauza a fost jucătorul cu impact decisiv asupra rezultatului.

În minutul 23 argentinianul a centrat de pe partea stângă pentru Baeten în centrul careului, iar în încercarea de a relua cu capul belgianul este lovit cu piciorul în față de Ivanov. Arbitrul Cătălin Popa a avut nevoie de ajutorul VAR pentru a dicta în cele din urmă penalty, însă Bauza nu l-a putut învinge de la punctul cu var pe Ducan. Oltenii încep bine și partea a doua a jocului și au o ratare mare în minutul 52 când Dani Henriques nu l-a putut învinge pe Ducan din interiorul careului mic, apoi gazdele încep să-și facă mai mult simțită prezența în treimea adversă. Petro (min. 59) are un șut ce trece puțin pe lângă vinclu, apoi Mailat (min. 61) încearcă o foarfecă ce ratează de puțin ținta. În minutul 62 Bahassa îl lansează în adâncime pe Bauza, care scapă singur cu Ducan și îl învinge, însă intervenția VAR-ului îl determină pe „central” să anuleze reușita pentru un ofsaid la limită în momentul pasei. În minutele de prelungiri Bauza rămâne față în față cu Ducan după o pasă lobată primită de la Albu, însă nu îl poate învinge pe portarul gazdelor, apoi Șeroni nu poate relua corect din 6 metri un corner la poarta oltenilor și balonul iese în aut de poartă.

S-a încheiat 0-0, un rezultat ce poate nemulțumi echipa oaspete, care a avut mai multe șanse de a înscrie. FC Botoșani face 27 de puncte și ocupă locul 9, în timp ce FC U Craiova face 28 de puncte și se menține pe locul 7, cel de lider al play-out-ului.

 

FC Botoșani - FC U Craiova 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Flavius Stoican): Ducan - Petro, Pius, Şeroni, Ţigănaşu – A. Ivanov (min. 84 Cioiu), E. Florescu (min. 71 Sekou Camara), Dican – Dragu (min. 46 Pinson), M. Roman (min. 85 Junior Tallo), Mailat (min. 90 Golofca)

FC U Craiova (antrenor Nicolo Napoli): Gurău – R. Negru, Duarte, Danny Henriques, Mascarenhas - Asamoah, D. Albu – Baeten (min. 79 G. Ganea), Bauza, Bahassa (min. 81 Van Durmen) – A. Chiţu

Alte știri din Liga 1