Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Superkombat revine în acest week-end cu un nou show incendiar la Braşov
21 Iun 2016

Superkombat revine în acest week-end cu un nou show incendiar la Braşov

Superkombat revine după aproape un deceniu la Braşov, în această sâmbătă, la Patinoarul Olimpic, cu o nouă gală incendiară dedicată unei confruntări România-Grecia, în timp ce în meciul cap de afiş al serii, urmaşul lui Cătălin Moroşanu, Dănuţ Hurduc, are şansa de a deveni al doilea tricolor din istorie care cucereşte titlul mondial New Heroes.

Evenimentul care va începe de la ora 20:00 va programa un total de 11 dueluri, iar printre cei care vor mai urca în ring se numără Amansio "Vikingul" Paraschiv, Cristian Milea, Alex Filip, Bogdan Năstase, Dumitru Ţopai, Daniel Corbeanu, dar şi braşoveanul George Bălan. Gala va putea fi urmărită în direct pe Sport.ro, iar la nivel internaţional în reţeaua Fight Box HD.

În meciul serii, ieşeanul Dănuţ Hurduc, care a avut un program de pregătire special pentru această gală alături de Cătălin Moroşanu, vrea să devină primul român care îl învinge pe noul Bonjasky, surinamezul Clyde Brunswijk. Până în prezent, Brunswijk, un reprezentant al şcolii olandeze de kickbox, a câştigat toate cele trei meciuri disputate împotriva tricolorilor, iar două dintre ele chiar în faţa colegilor de sală ai lui Dănuţ Hurduc.

“Dacă s-ar fi calificat în optimile Euro 2016, atunci România ar fi jucat chiar sâmbătă. Acum, am rămas doar noi să ducem steagul mai departe şi să câştigăm meciurile cu străinii. Cu adversarul meu este ceva personal, îl asigur că nu va mai avea ocazia să câştige controversat la puncte. Îl fac KO!”, a anunţat Dănuţ Hurduc, neînvins în ultimii doi ani.

Totodată, promotorul Eduard Irimia a anunţat că sportivii care vor să participle la viitoarele gale de selecţie Superkombat sunt aşteptaţi la Braşov pentru preselecţii: “Vom începe reality show-ul chiar odată cu gala care va avea loc în această sâmbătă.”

Irimia a mai dezvăluit că noii eroi sosiţi prin intermediul reality show-ului vor lupta în deschiderea galelor de pe 30 iulie, de la Mamaia, unde Cătălin Moroşanu este cap de afiş, şi 6 august, la Comăneşti, eveniment cu ocazia căruia Ionuţ Iftimoaie se va retrage oficial din carieră chiar în oraşul său natal.

Preţul unui bilet pentru gala Superkombat de la Braşov costă 20 de lei şi va putea fi achiziţionat începând de miercuri din reţeaua Eventim.ro, dar şi din magazinele Orange, Germanos, Vodafone şi Domo.

 

Programul complet al meciurilor:

1. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)

Kleanthis Mavropoulos (Greece) vs Cristian Rotar (România)

 

2. Super Fight -  Categoria semigrea (-81 kg)

Adrian Roşca (Romania) vs Bogdan Năstase (România)

 

3. Super fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Manolis Roussakis (Greece) vs Dumitru Ţopai (România)

 

4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Ilie Brancu (România) vs Sebastian Cozmâncă (România)

 

5. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Anouar Lahmaj (Maroc) vs Amansio Paraschiv (România)

 

6. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Alexandros Papadimitriou (Grecia) vs Cristian Milea (România)

 

7. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)

Levan Guruli (Grecia) vs Alex Filip (România)

 

8. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Mădălin Crăciunică (România) vs Daniel Corbeanu (România)

 

9. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Nicu Buceac (România) vs Dennis Anghel (România)

 

10. Super Fight – Categoria super mijlocie (-73 kg)

Ionuţ Măceşanu (România) vs George Bălan (România)

 

11. Titlul mondial New Heroes – Categoria cruiser (-92 kg)

Clyde Brunswijk (Surinam) vs Dănuţ Hurduc (România)

Alte știri din Arte marțiale