Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Start la Campionatele Mondiale de la LeipzigCosmin Iftode / SportPictures.eu
20 Iul 2017

Start la Campionatele Mondiale de la Leipzig

Prima zi a Campionatului Mondial de scrimă pentru seniori de la Leipzig a programat miercuri calificările pentru tablourile principale de 64 în probele individuale de spadă masculin, sabie masculin și floretă feminin.

De la ora 9:30, 215 sportivi din întreaga lume s-au duelat în proba de spadă masculin individual. Printre ei s-au numărat și patru spadasini români: Adrian Dabija (CS Dinamo), Adrian Szilagyi (CSM Satu Mare), Andrei Timoce (CSM Satu Mare) și Alin Sbîrcia (CSU Craiova). Dintre cei patru, Adrian Dabija s-a calificat pe tabloul principal de 64, de sâmbătă, în timp ce Adrian Szilagyi, Andrei Timoce și Alin Sbîrcia au fost eliminați în tururile preliminare.

În proba de floretă feminin individual România a fost reprezentată de două sportive legitimate la CSA Steaua, Mălina Călugăreanu și Maria Boldor. Coordonate de pe margine de tehnicianul Ducu Petre, cele două sportive au avut evoluții foarte bune și au reușit să se califice pe tabloul principal de 64, de vineri.

Tiberiu Dolniceanu (CS Dinamo), Iulian Teodosiu (CS Dinamo), Alin Badea (CSA Steaua) și Mădălin Bucur (CS Dinamo) au luat startul în proba de sabie masculin individual. Coordonați de pe margine de tehnicianul Florin Zalomir, cei patru sportivi români au avut o evoluție excelentă și s-au calificat în bloc pe tabloul principal de 64, de vineri, 21 iulie 2017.

 

sursa: frscrima.ro

Alte știri din Scrimă