Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Snooker-ul prinde amploare în România
13 Feb 2020

Snooker-ul prinde amploare în România

Cel de-al doilea turneu al sezonului RST 2020 strânge la start 61 de participanți. Competiția a început de miercuri, 12 februarie, la RST Snooker Club. Așadar, din ce în ce mai mulți iubitori de snooker iau cu asalt un sport elegant și nou în România. Printre participanți s-au înscris și copii practicanți: David GOAJGA (10 ani) din Buftea, Eduard RITI (14 ani) din Sfântu Gheorghe dar și din Republica Moldova Vladislav GRADINARI (finalist al Star Snooker Open 2020 din ianuarie) și Roman GRITCO ambii de 11 ani.

 

Unde are loc competiția și cine poate participa?

Cele 4 mese de snooker STAR din clubul de snooker RST (Dna. Ghica, 167, București) vor fi gazda celor 10 competiții din sezonul RST 2020.

Această competiție este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să ia parte la turneu, nefiind obligatorie apartenența la un club de snooker din țară sau străinătate. Înscrierea la turneele RST se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere. Pentru confirmarea înscrierii se achită o taxă de participare în valoare de 70 lei. La acest turneu s-au înscris și jucătorii Ilia Chisleacov și Pavel Baciu, ambii din Republica Moldova – prezenți pentru prima dată în turneele RST.

Pe toată durata competiției intrarea spectatorilor este liberă.

Competiția va putea fi urmărită și în sistem livestreaming pe pagina oficială de facebook a clubului (RST Snooker Club - Facebook), dar și pe canalul de Youtube (RST Snooker Club - YouTube) meciuri care sunt arhivate pe site-ul official (www.snookerbucuresti.ro)

 

Ce s-a întamplat la prima ediție a turneului, cea din 2019?

După trei zile de concurs, Sorin Crăciun (din Pitești) a câștigat finala disputată împotriva bucureșteanului Dragoș Rădulescu cu scorul de 3-1. Cel mai mare break al competiției (52 de puncte) i-a aparținut lui Ștefan Ilinca (din Craiova).

Alte știri din Biliard / Snooker