Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Snooker Titans Trophy, patrulater cu legende ale snooker-ului mondialRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Mar 2016

Snooker Titans Trophy, patrulater cu legende ale snooker-ului mondial

Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams vor susține două zile de meciuri demonstrative la Circul Globus, pe 2 şi 3 aprilie.

Ronnie O’Sullivan “The Rocket”: Devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, O’Sullivan şi-a câştigat curând porecla de "The Rocket" grație stilului său rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde. Ronnie O’Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship.

Stephen Hendry “The King of Crucible”: Deținător al unui record de 7 titluri de campion mondial şi fost număr unu mondial timp de opt ani consecutiv. Hendry deține recordul pentru câștigarea celor mai multe turnee cotate cu puncte (36) și a realizat până în prezent peste 700 de break-uri de peste 100 de puncte.

Jimmy White “The Whirlwind”: White este de şase ori finalist la Campionatul Mondial, fiind şi primul jucător de mână stângă care a realizat un break maxim în acest campionat. Deținător de titluri în UK Championship, Masters şi Nations Cup şi de două ori câştigator al World Cup, respectiv British Open.

Mark Williams “The Welsh Potting Machine”: Williams a cucerit 2 titluri de campion mondial şi a fost număr unu mondial timp de trei sezoane. Este al treilea jucător după Steve Davis şi Stephen Hendry care câştigă toate cele turnee din Triple Crown într-un singur sezon.

Ronnie O’Sullivan, Stephen Hendry, Jimmy White şi Mark Williams îşi vor delecta fanii în cadrul unui patrulater, desfăşurându-se câte două meciuri pe zi programate pe 2 aprilie, ora 17:30 şi 3 aprilie, ora 17:00 la Circul Globus din Bucureşti. Biletele sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în rețeaua Eventim.

“În seria evenimentelor pe care le-am organizat în ultima perioadă ne-am propus să aducem în România oameni reprezentativi pentru domeniile lor. Fie că vorbim de sport, leadership sau tehnologie. Astfel i-am putut vedea pe inventatorul internetului, pe celebrul procuror Italian Antonio di Pietro sau pe Ronnie O'Sullivan, o legendă a sportului mondial.” – Bogdan Enoiu, Director General McCann Worldgroup România

"Vor fi două zile senzaţionale şi promit încă de pe acum iubitorilor snooker-ului că vor trăi experienţa vieţii! O să fie un eveniment spectaculos." – Adrian Thiess, CEO Thiess Holding

“După succesul avut anul trecut în noiembrie când am organizat pentru prima dată în România un meci de snooker între doi coloşi mondiali, într-o locație inedită, am fost plăcut surprinşi să vedem un public cunoscător. Astfel am decis că e momentul să mai organizam astfel de evenimente într-o zonă testată în urmă cu 6 luni, iar jucătorii pe care îi vom vedea şi de această dată au avut un cuvânt greu de spus în acest sport! Poate că sunt subiectiv pentru că sunt fan declarat snooker, dar e un sport foarte greu.” – Cosmin Hodor, Organizator

Alte știri din Biliard / Snooker