Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
Sepsi Sic Sf. Gheorghe joacă pe teren propriu în play-off-ul EuroCup WomenMircea Roșca / SportPictures.eu
15 Mar 2021

Sepsi Sic Sf. Gheorghe joacă pe teren propriu în play-off-ul EuroCup Women

Sepsi Arena din Sf. Gheorghe găzduiește în această săptămână una dintre bulele epidemiologice realizate de forul continental cu sprijinul echipei locale ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe pentru meciurile din primele faze ale play-off-ului EuroCup Women, ediția 2020-2021.

Astfel, in aceste zile vor fi prezente in bula epidemiologica de la Sf. Gheorghe opt echipe calificate pentru optimile de finala ale EuroCup Women: Reyer Venezia (Italia), InvestInTheWest ENEA Gorzow (Polonia), Lointek Gernika Bizkaia (Spania), ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (Romania), Ramla (Israel), BCF Elfic Fribourg Basket (Elvetia), Carolo Basket (Franta) si VBW CEKK Cegled (Ungaria).

Conform sistemului competitional, in 16 si 17 martie se vor desfasura meciurile din optimile de finala iar in 18 si 19 martie se vor disputa meciurile contand pentru sferturile de finala, invingatoarele urmand sa acceada in Final 4 EuroCup Women, turneu programat pentru perioada 9-11 aprilie 2021.

 

Programul intalnirilor din optimile de finala gazduite de Sepsi Arena:

16 martie 2021
Reyer Venezia (Italia) – InvestInTheWest ENEA Gorzow (Polonia) – optimi de finala (ora 16:00)
Lointek Gernika Bizkaia (Spania) – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe (Romania) – optimi de finala (ora 19:00)

17 martie 2021
Ramla (Israel) – BCF Elfic Fribourg Basket (Elvetia) – optimi de finala (ora 16:00)
Carolo Basket (Franta) – VBW CEKK Cegled (Ungaria) – optimi de finala (ora 19:00)

18 martie 2021
Invingatoarele din meciurile jucate in data de 16 martie – sferturi de finala (ora 19:00)

19 martie 2021
Invingatoarele din meciurile jucate in data de 17 martie – sferturi de finala (ora 19:00)

Asadar, multipla campioana a baschetului feminin romanesc ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe se va confrunta in optimile de finala ale EuroCup Women cu incomoda grupare iberica Lointek Gernika Bizkaia, echipa clasata pe locul secund in Grupa F din EW, la egalitate de puncte cu liderul seriei, echipa franceza Carolo Basket. In actualul sezon european, baschetbalistele pregatite de antrenorul Zoran Mikes au fost invinse in turul preliminar din Euroleague Women de puternica grupare spaniola Spar Girona iar in faza secunda din EuroCup Women au reusit sa castige Grupa G dupa o serie de trei meciuri gazduite tot de Sepsi Arena. In prezent, adversara campioanei Romaniei se afla pe locul 6 in clasamentul LF Endesa, cu 16 victorii din 25 de meciuri disputate, in vreme ce ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe conduce neinvinsa in clasamentul LNBF, fiind si recenta castigatoare a Final 4 Cupa Romaniei, editia 2020-2021.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet