Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Semifinale monopolizate de Olimpia București la snookerRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Apr 2017

Semifinale monopolizate de Olimpia București la snooker

Recent, la Centrul Național de Snooker din București a avut loc etapa aferentă lunii aprilie, în Liga Națională de Snooker. Toți cei patru sportivi calificați în semifinale sunt parte a echipei CS Olimpia București.

Runda a fost adjudecată de către Matei Roșca, după 6-3 în finală cu Rareș Sincă. Matei Roșca îl învinsese, în semifinale, pe campionul național en-titre, Andrei Orzan, cu scorul de 5-2 la frame-uri. La rândul său, Rareș Sincă trecuse, pe partea cealaltă de tablou, cu același scor, 5-2, de coechipierul Paul Croitoru.

În clasamentul general cumulat al Ligii Naționale de Snooker, lider este, după patru etape, Andrei Orzan, care are 1060 de puncte în cont. El este urmat de Rareș Sincă, 820 de puncte, Matei Roșca 680 de puncte, Paul Croitoru, 650 de puncte, Daniel Bontea și Alexandru Statache, câte 450 de puncte și Mihai Vladu, 370 de puncte.

Primele șapte locuri, în ierarhia generală, sunt ocupate exclusiv de practicanți ai snookerului, legitimați la CS Olimpia București.

Alte știri din Biliard / Snooker