Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Scor alb în duelul românilor din BelgiaAdrian Piclisan / Mediafax Foto
30 Ian 2017

Scor alb în duelul românilor din Belgia

Anderlecht Bruxelles și Standard Liege au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 24-a a Campionatului Belgiei. Oaspeții l-au avut în teren, integralist, pe Răzvan Marin, care, în condițiile în care Standard a jucat în inferioritate numerică din minutul 1, după eliminarea directă a lui Mladenovic, a alergat foarte mult, a făcut risipă de efort și a recuperat multe baloane.

Eliminarea a survenit după ce fundașul stânga sârb l-a scuipat pe Alexandru Chipciu, care a fost integralist, jucând pe alocuri foarte bine, cu câteva șuturi sănătoase și centrări periculoase. Nicolae Stanciu a jucat și el bine, a primit un cartonaș galben și a fost înlocuit în minutul 75, după ce a ratat o ocazie foarte bună de a deschide scorul.

Standard Liege l-a mai pierdut, în prelungiri, și pe Belfodil, eliminat pentru lovirea cu piciorul.

Anderlecht a ratat oportunitatea de a se instala în fotoliul de lider, ajungând, cu 48 de puncte, la o lungime de Brugge. Standard, cu 33 de puncte, ocupă locul 9 în sezonul regulat.

Alte știri din Stranieri