Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Scrimă
Sabrera Ilinca Pantiș, argint la Jocurile EuropeneCOSR
27 Iun 2023

Sabrera Ilinca Pantiș, argint la Jocurile Europene

Excelentă evoluție a Ilincăi Pantiș în competiția feminină individuală de sabie la Jocurile Europene Cracovia 2023. Sabrera tricoloră a avut o zi de excepție și a reușit să cucerească argintul, la capătul unui parcurs foarte bun.

Mai întâi a învins-o cu 15-12 pe Begum Alkaya (Turcia), a urmat victoria cu 15-7 în fața spaniolei Lucia Martin-Portugues , iar în sferturile de finală a trecut cu 15-11 tot de o reprezentantă a Spaniei - Araceli Navarro.

Semifinala cu experimentata Theodora Gkountoura din Grecia, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din 2019, a fost de infarct, dar pe ultima sută de metri românca a obținut victoria la un singur punct, 15-14.

Epuizată după meciul din semifinală, Ilinca Pantiș nu a rezistat în fața titratei Olga Kharlan (Ukraina), multiplă campioană olimpică, mondială și europeană, și a cedat cu 3-15, cucerind medalia de argint.

 

sursa: cosr.ro

Alte știri din Scrimă