Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
S-a încheiat Turul Ciclist al Ținutului SecuiescVargyasi Levente / Mediafax Foto
13 Aug 2017

S-a încheiat Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc

Rutierul austriac de la WSA Greenlife, Patrick Bosman, a castigat Turul Ciclist al Tinutului Secuiesc, editia a 11-a. Ultima etapa a fost adjudecata de germanul Markus Kopfauf de la echipa WSA Greenlife.

Ultima etapa – 3B – s-a desfasurat in Miercurea Ciuc si in jurul municipiului resedinta judetului Harghita. Cu putin dupa start rutierul Stelei, Daniel Crista a evadat din pluton, iar avansul lui maxim era de 1 minut si 40 secunde, insa el a fost prins la intoarcerea in Miercurea Ciuc dinspre Frumoasa. La iesirea din Miercurea Ciuc spre Sancraieni alti cinci rutieri au atacat si au reusit sa se desprinda de pluton, avansul lor crescand la 5 minute. Insa cand plutonul a ajuns inapoi in Miercurea Ciuc dinspre Leliceni, avansul fugarilor a incepat sa scada. In penultima tura din circuitul stradal din Miercurea Ciuc din grupul fruntas s-a desprin Markus Kopfauf, care a castigat semietapa in fata lui Stevan Klisuric si Pályi Csab.

Echipa austriaca Hrinkow Advarics a ales o tactica reusita in ultima etapa, in evadari si nu au lasat rutieri care sa ameninte victoria finala a lui Patrick Bosman. Pe locul secund s-a clasat coechipierul lui Bosman, Christian Mager si Cristian Raileanu, component al nationalei Moldovei.

Premiatii Turului Ciclist al Tinutului Secuiesc, editia a 11-a

Castigatorul Turului - Tricoul ING Service: Patrick Bosman (Hrinkow)
Cel mai bun sprinter - Tricoul rosu-negru Szeklerland: Christian Mager (Hrinkow)
Cel mai bun catarator - Tricoul argintiu Csíkszereda: Maxim Rusnac (MLD)
Cel mai bun rutier U23 - Tricoul albastru Tusnad: Moran Vermeulen (Arbö)
Cel mai bun roman - Tricoul galben Ciuc Radler: Crista Daniel (Steaua)
Cel mai bun rutier maghiar - Tricoul verde Agentia Nationala de Turism din Ungaria: Valter Attila (Cube Csömör)
Cea mai buna echipa - Tricoul alb Amigo&Intercost Catline: Hrinkow Advarics Cycling (AUT)

Alte știri din Ciclism