Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
România participă la Campionatele Europene de ȘoseaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Aug 2017

România participă la Campionatele Europene de Șosea

Echipa naţională de ciclism a României va participa în această săptămână la Campionatele Europene de Șosea, care se vor desfăşura în Danemarca, la Herning. Ţara noastră va fi reprezentată de şapte rutieri: Eduard Grosu, Daniel Crista, Emil Dima, Mihai Băbăiţă, Andrei Cişmaş, Ana Covrig şi Miriam Stan.

Sportivii noştri vor intra în concurs încă de miercuri, 2 august (ora 12:45), când Andrei Cişmaş va lua startul în proba de contratimp băieţi, la categoria juniori – 31,5 kilometri. Joi dimineaţa (ora 10:30), Ana Covrig va participa la contratimpul fetelor, la categoria Elite – 31,5 kilometri. Începând cu ora 16:00 este programat contratimpul băieţilor, categoria Elite – 46 de kilometri, unde ţara noastră va fi reprezentată de Eduard Grosu şi Daniel Crista.

Vineri, 4 august, Miriam Stan va concura în proba de fond a fetelor, la categoria U23 – 100,5 kilometri, startul fiind programat la ora 13:00. Andrei Cişmaş va concura tot vineri în proba de fond a juniorilor, care va avea startul la ora 17:00 şi va fi în lungime de 120,6 kilometri.

Sâmbătă, 5 august, cicliştii tricolori vor concura în două probe. De la ora 10:00, Emil Dima şi Mihai Băbăiţă vor lua startul în cursa de fond a băieţilor, categoria U23, care va avea o lungime de 160,8 kilometri. De la ora 15:00, Ana Covrig se va afla în plutonul fetelor, la categoria Elite, cursa fiind programată pe distanţa de 120,6 kilometri.

Duminică, 6 august, se va desfăşura cursa băieţilor la categoria Elite, unde ţara noastră va fi reprezentată de Eduard Grosu şi de Daniel Crista. Cursa se va desfăşura pe distanţa de 241,2 kilometri, iar startul este programat la ora 12:00.

 

sursa: federatiadeciclism.ro

Alte știri din Ciclism