Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România U21 a învins Farul Constanța cu 6-0, într-un meci de pregătire disputat la MogoșoaiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Aug 2020

România U21 a învins Farul Constanța cu 6-0, într-un meci de pregătire disputat la Mogoșoaia

Adrian Mutu a dorit să aibă un stagiu de pregătire cu o lună înainte de debutul oficial pe banca României U21. Timp de 3 zile, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, noul selecționer al reprezentativei de tineret a lucrat intens din punct de vedere tactic, încercând să își impuna filosofia de joc.

Mini-cantonamentul s-a încheiat joi seara, cu un joc de pregătire disputat în compania formației Farul Constanța. Chiar dacă au lipsit 12 dintre tricolorii convocați inițial, plus Itu, menajat, România a controlat jocul încă de la început, iar la pauza a condus cu 2-0. Golurile au fost reușite de Andrei Chindriș, din apropiere, după o lovitură de colț, și de Valentin Costache, șut din unghi, din interiorul careului.

La pauză, Adrian Mutu a efectuat toate înlocuirile, trimițând pe teren 7 jucători noi față de formația de start. România U21 a continuat să conducă jocul și goluri au curs în poarta oaspeților. Mai întâi Ganea a reușit dubla, iar apoi George Cîmpanu, aflat la debutul său în tricoul naționalei U21, l-a imitat.

S-a terminat 6-0 pentru România U21, iar în septembrie urmează dubla cu Finlanda și Malta.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori