Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România U19, calificată la Turul de ElităSportPictures.eu
27 Sep 2022

România U19, calificată la Turul de Elită

România U19 s-a calificat la Turul de Elită pentru Campionatul European din 2023, după victoria obținută la Voluntari contra Austriei, scor 2-0. Tricolorii au întâlnit în aceste zile Letonia, Lituania și Austria, la turneul disputat la Buftea și Voluntari.

Golurile care au adus calificarea României au fost marcate de Rareș Burnete, la finalul primei reprize. Eduard Radaslavescu, intrat de pe bancă chiar în locul marcatorului primul gol, a stabilit apoi rezultatul final, 2-0. Pe final de meci, două intervenții ale căpitanului David Dincă au păstrat tabela neschimbată.

În primele două meciuri, România U19 a terminat la egalitate cu Letonia și Lituania, 0-0. România și Letonia au terminat grupa de calificare cu câte 5 puncte și se califică astfel la Turul de Elită care va decide participantele la Campionatul European din 2023. La turneul final din Malta se vor califica doar 7 reprezentative alături de țara gazdă.

Turneul de calificare care a avut loc în aceste zile a fost prima acțiune a noului selecționer Alexandru Pelici la naționala U19.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Juniori