Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Tecău și Krawietz pierd în fața sud-americanilorMihaela Bobar / SportPictures.eu
08 Iun 2021

Roland Garros: Tecău și Krawietz pierd în fața sud-americanilor

În sferturile de finală ale probei de dublu masculin de la Roland Garros, Horia Tecău și Kevin Krawietz au cedat la mare luptă partida disputată împotriva favoriților numărul 2, columbienii Juan Sebastian Cabal și Robert Farah.

Jocul disputat pe arena „Suzanne Lenglen” a durat două ore și 29 de minute și s-a încheiat cu victoria perechii sud-americane cu scorul de 6-2, 6-7 (3), 7-5 după ce în decisiv dublul româno-german conducea cu 4-2, dar nu a putut să apere avantajul break-ului.

Aflat la început de drum, parteneriatul dintre Horia și Kevin atinge din nou o performanță notabilă, cei doi urmând a primi fiecare câte 360 de puncte de clasament și vor împărți un cec în valoare de 49.853 EUR. Parcursul promițător din prima jumătate a acestui sezon i-a adus pe Horia și Kevin pe locul 10 în clasamentul Live ATP Doubles Race la o distanță mică, de 60 de puncte de locul 8, ultimul care asigură calificarea la Turneul Campionilor.

Alte știri din Tenis de câmp