Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Speranțele s-au reportat pentru vineriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Mai 2021

Roland Garros: Speranțele s-au reportat pentru vineri

Două meciuri, două eliminări pentru tricolorele care au evoluat astăzi în finalele calificărilor de la Roland Garros.

După ce a pierdut primul set cu 6-3, Monica Niculescu (175 WTA) a fost nevoită să se retragă la scorul de 4-3 în favoarea adversarei sale, columbianca de 19 ani Maria Camila Osorio Serrano (98 WTA, fav. 11) în partida disputată pe terenul numărul 11 al complexului. Pe celălalt teren situat lângă arena „Suzane Lenglen”, terenul numărul 10, Jaqueline Cristian (152 WTA) a cedat în partida pe care a disputat-o împotriva ucrainencei Anhelina Kalinina (139 WTA), cap de serie numărul 29. După o oră și 17 minute, Kalinina s-a impus cu scorul de 6-4, 6-1, iar Jaqueline, ca și Monica Niculescu, părăsește competiția pariziană cu un cec în valoare de 25.600 EUR.

Irina Bara (122 WTA) va juca vineri partida sa din finala calificărilor în care o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech (153 WTA) și speră să se alăture pe tabloul principal celorlalte cinci românce, care astăzi și-au aflat astăzi adversarele din primul tur.

Două dintre ele au o misiune imposibilă, Irina Begu (74 WTA) urmând să o întâlnească pe Serena Williams (8 WTA, fav. 7), iar Patricia Ţig (63 WTA) o va avea ca adversară pe japoneza Naomi Osaka (2 WTA, fav. 2). Mihaela Buzărnescu (173 WTA) se la lupta cu Arantxa Rus (Olanda, 84 WTA), învingătoarea urmând să joace cu câștigătoarea partidei Begu - Williams, iar Ana Bogdan (102 WTA), dacă va trece în primul tur de o jucătoare venită din calificări, va juca cu Țig sau Osaka. Aflată acum în plină ascensiune la Strasbourg, Sorana Cîrstea (61 WTA) va avea la rândul ei o misiune dificilă în primul tur contra favoritei numărul 19, britanica Johanna Konta (20 WTA).

Alte știri din Tenis de câmp