Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Semifinală de vis pentru BeguRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Iun 2021

Roland Garros: Semifinală de vis pentru Begu

Pe arena „Simonne Mathieu”, Irina Begu și argentinianca Nadia Podoroska au învins astăzi perechea formată din croata Petra Martic și americanca Shelby Rogers pentru a se califica în semifinalele probei de dublu.

Două ore şi 10 minute a durat partida încheiată cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2 în favoarea perechii româno-argentiniene, care în semifinalele competiției vor înfrunta perechea cap de serie numărul 14, Bethanie Mattek-Sands (SUA)/Iga Swiatek (Polonia).

Pentru Irina, calificarea în semifinalele probei de dublu este o premieră la Roland Garros, sportiva bucureșteană atingând această fază a competiției doar la Australian Open în urmă cu trei ani. Cu 780 de puncte de clasament asigurate, ea face un salt consistent în ierarhia de specialitate, de 42 de locuri în clasamentul live, de pe 104 pe 62, fiind în acest moment cea de-a treia jucătoare română din top 100 după Raluca Olaru (37) și Monica Niculescu (49).

Alte știri din Tenis de câmp