Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Roland Garros: Begu avansează în sferturile probei de dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Iun 2021

Roland Garros: Begu avansează în sferturile probei de dublu

Pe arena „Suzanne Lenglen”, Sorana Cîrstea (54 WTA) a pus capăt parcursului său excelent la această ediție a Roland Garros. În optimile de finală ale probei de simplu, târgovișteanca a avut minge de set la 6-5, dar a cedat în cele din urmă cu 6-7 (4), 1-6 în fața slovenei Tamara Zidansek (85 WTA) după un joc ce a durat o oră și 26 de minute.

Un prim set echilibrat a fost urmat de o cădere dramatică în joc a Soranei, vădit afectată de pierderea la limită a primului act. Condusă cu 5-0 în setul secund, ea a mai avut puterea de a reveni de la 0-30 și a-și face pentru ultima dată serviciu. Parcursul său și efortul depus în cele patru partide jucate au fost răsplătite de organizatori cu un cec în valoare de 170.000 EUR, iar pentru clasamentul WTA a acumulat 240 de puncte ce îi asigură un salt de 9 locuri până pe poziția 45.

Irina Begu își va continua evoluția pe tabloul probei de dublu după ce alături de argentinianca Nadia Podoroska a dispus cu scorul de 6-3, 6-1 de franțuzoaicele Clara Burel și Chloe Paquet, beneficiarele unui wild card din partea organizatorilor, într-o partidă contând pentru optimile de finală. În sferturi, Irina și Nadia urmează să le întâlnească pe învingătoarele partidei ce opune perechile Sharon Fickman (Canada)/Giuliana Olmos (Mexic), cap de serie numărul 9 și Petra Martic (Croaţia)/Shelby Rogers (SUA).

Alte știri din Tenis de câmp