Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Natație
Robert Glință a îndeplinit baremul A de calificare la JORăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Apr 2019

Robert Glință a îndeplinit baremul A de calificare la JO

Robert Glință s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, de anul viitor! Înotătorul în vârstă de 22 de ani a realizat sâmbătă, 27 aprilie 2019, baremul olimpic în proba de 100 m spate în cadrul unui concurs de la Guangzhou (China).

Contând pentru prima etapă din cadrul circuitului “FINA Champions Swim Series”, întrecerea a avut un format inedit: la cele 14 probe individuale au fost invitați câte patru înotători de top mondial, care au fost medaliați la cele mai importante întreceri din lume. Legitimat la CS Dinamo, Robert a terminat proba cu timpul de 53,70 de secunde.

Robert Glință a reușit duminică o nouă cursă excelentă în China, clasându-se pe locul al doilea în proba de 50m spate. Robert a încheiat cursa cu timpul de 24.59 secunde, la 00.01 de secunde față de ocupantul locului întâi, rusul Kliment Kolesnikov. Pe poziția a treia s-a clasat americanul Michael Andrew, cu timpul de 24.95 secunde.

 

sursa: frnpm.ro

Alte știri din Natație