Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Kaiac-canoe
Rezultatele românilor la Campionatele Mondiale de la MoscovaAleksandar_Djorovic / Mediafax Foto
08 Aug 2014

Rezultatele românilor la Campionatele Mondiale de la Moscova

Ieri, la Moscova, pe apele Lacului Krilatskoe, au avut loc alte curse ale regatei pentru Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. La canoe dublu 500 de metri, Liviu Dumitrescu-Lazăr și Victor Mihalachi s-au situat pe locul secund și au avansat în semifinalele probei. La kaiac 4 feminin 500 de metri, echipajul format din Roxana Borha, Iuliana Țăran, Irina Lauric și Elena Meroniac s-au situat pe poziția a șasea, mergând și ele în semifinale.

La canoe simplu 500 de metri, Petre Condrat, veteranul lotului nostru, s-a clasat pe locul 7 în serie și a fost eliminat din concurs. Florentina Caminescu, la kaiac simplu 1000 de metri, a fost a doua în serie și s-a calificat în semifinale. 

În sesiunea de după-amiază, Liviu Dumitrescu-Lazăr și Victor Mihalachi au câștigat semifinala de la 500 de metri, cu un timp de 1.38.391 minute, fiind cotați ca principali pretendenți la aurul mondial. Echipajul feminin de K4 a prins finala după un meritoriu loc 3 în semifinalele probei. iar Alin Anton, la K1 masculin 1000 de metri a fost al optulea în semifinală, mergând doar în finala C.

În fine, Florentina Caminescu s-a claificat în finala probei de K1 feminin 1000 d emetri, după ce a ocupat locul al doilea în semifinala în care a tras. 

Alte știri din Kaiac-canoe