Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA a devenit furnizorul medical al Federației Române de BaschetAlina Cojocaru / FRB
14 Sep 2022

Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA a devenit furnizorul medical al Federației Române de Baschet

Astazi, in sala de sedinte ”Mihai Nedeff” din incinta sediului Federatiei Romane de Baschet, a avut loc o conferinta de presa cu prilejul prezentarii parteneriatului dintre Federatia Romana de Baschet si Reteaua de Sanatate REGINA MARIA.

In prezenta reprezentantilor mass-media, doamna Emilia-Carmen Tocala, presedintele FRB, si domnul Fady Chreih, CEO Reteaua de Sanatate REGINA MARIA, au subliniat la unison faptul ca spera ca parteneriatul sa fie unul ”pe termen lung”, in beneficiul componentilor echipelor nationale ale Romaniei, dar si al celor care practica baschetul inca de varste fragede. Dupa scurte declaratii de presa, cei doi au semnat contractul prin care Reteaua de Sanatate REGINA MARIA devine furnizorul medical al Federatiei Romane de Baschet, un parteneriat care vizeaza servicii medicale atat pentru preventia, cat si pentru recuperarea sportivilor de performanta.

In numele Federatiei si al familiei baschetului romanesc pot spune ca suntem fericiti sa punem impreuna cu Reteaua de Sanatate REGINA MARIA bazele unui proiect de lunga durata, ca parte integranta din strategia noastra nationala. Prin acest proiect ne dorim sa sustinem in principal educatia si preventia medicala in randul sportivilor, din dorinta de a prioritiza grija pentru sanatatea performerilor. Dar ne si obliga sa aducem in fata copiilor si parintilor un alt gen de proiect, de abordare. Prin care sa imbinam starea de pregatire fizica impreuna cu conditiile de sanatate, punand accent si pe stiinta medicala, dar si pe cercetarea moderna din domeniu”, a declarat doamna Emilia-Carmen Tocala, presedintele FRB.

Ne bucuram ca putem sa fim alaturi de sportivii din cadrul Federatiei Romane de Baschet in drumul lor catre performanta. De-a lungul timpului, am legat parteneriate de durata cu federatii sportive din tara, ne dorim sa continuam sa investim in sportul romanesc si suntem mandri sa ne alaturam unui sport cu un viitor stralucit asa cum este baschetul”, a declarat domnul Fady Chreih, CEO Reteaua de Sanatate REGINA MARIA.

La finalul conferintei de presa, managerul general al Federatiei Romane de Baschet, fostul international Catalin Burlacu, i-a oferit partenerului Fady Chreih o minge de baschet si un fanion cu insemnele federatiei, ”ca gest simbolic din partea familiei baschetului romanesc”. Domnul Fady Chreih a acceptat totodata si provocarea de a evolua pe terenul de baschet 3x3 amplasat in curtea Federatiei Romane de Baschet, facand un schimb de pase si aruncand la cos impreuna cu fostul international.

Alte știri din Business sport