Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Triatlon
powered by Triathlon Challenge
Reprezentare românească în competițiile internaționale
20 Sep 2016

Reprezentare românească în competițiile internaționale

Practicanții triatlonului din România s-au aflat în week-end la startul unor competiții internaționale de anvergură. Astfel, la Zagreb trei juniori ai Lotului National a luat startul in Cupa Europeana de Juniori. Din 74 de sportivi aflati la start Nico Seitan (Olimpia Bucuresti) a terminat pe locul 48, Chis Andrei (CSM Cluj) pe locul 58. Romas Catalin (Olimpia Bucuresti) dupa o cazatura pe traseul de ciclism nu a mai reusit sa termine competitia.

Evenimentul cel mai important in triatlon din acest weekend s-a consumat la Cozumel Mexic – Campionatul Mondial Grand Final. A fost pentru prima data cand am avut si noi un reprezentant la acest nivel prin Simon Gergo (CSA Steaua). Din pacate sportivul nostru nu a reusit sa termine competitia. Concursul a fost castigat dramatic de sud-africanul Schuman dar titlul de Campion Mondial pe 2016 a revenit lui Mario Mola, el acumuland cele mai multe puncte WTS. La fete noua Campioana Mondiala a devenit Flora Duffy din Bermunde. Antoanela Manac a reusit un excelent loc 29 la Campionatul Mondial destinat sportivilor sub 23 de ani.

Alte știri din Triatlon