Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Punct final in etapa de European Teqball Tour de la Tg. Mures
02 Mai 2022

Punct final in etapa de European Teqball Tour de la Tg. Mures

Favoriții s-au impus la etapa din European Teqball Tour de la Târgu-Mureș. Campionii mondiali la dublu masculin, sârbii Bogdan Marojevic - Nikola Mitro și campionii mondiali la dublu-mixt, maghiarii Csaba Banyik - Zsanett Janicsek au câștigat și această etapă din circuitul continental, dovedind că sunt cele mai bune echipe în momentul de față.

În proba de dublu, Marojevic/Mitro s-au impus în finală în fața maghiarilor Forgacs/Odnoga, 2-0 la seturi. Pe locul al treilea al podiumului s-au clasat maghiarii Katz/Velkey, 2-1 în finala pentru bronz, în fața francezilor Grondin/Rabeux.

Cea mai bună clasare a unei echipe românești a fost a dublului Gyorgydeak/Ilyes, eliminați în sferturile de finală, de medaliații cu bronz.

În proba de dublu-mixt, finala a fost o luptă a celor mai bune dubluri din Ungaria, Banyik/Janicsek și Bako/Vasas. Favoriții s-au impus cu 2-0, primul set fiind cel mai echilibrat, câștigat la limită, 12-11. Medaliile de bronz au intrat în posesia unei alte echipe din Ungaria, Katz/Dezsenyi.

Din România, dublul Szilagyi/Barabasi a obținut cea mai bună clasare, calificarea în primele 16 echipe ale competiției.

Ultima zi de concurs a cuprins și o demonstrație de Para Teqball, la care au participat sportivii Ștefan Dogaru și Keresztes Zsolt.

Pentru cei care au urmărit pe viu competiția internațională de Teqball, suntem siguri că a fost o experiență deosebită, Sala Sporturilor fiind transformată total. O muncă de 6 zile pentru a crea un spectacol unic, părerile invitaților, sportivi și oficiali, fiind toate la superlativ.

Alte știri din Alte sporturi