Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Biliard / Snooker
powered by Real Snooker
Programul meciurilor din cadrul European MastersStefan Constantin / SportPictures.eu
30 Sep 2016

Programul meciurilor din cadrul European Masters

Circul Globus din Bucureşti va găzdui în perioada 3-9 octombrie cel mai important eveniment de snooker din România. Legende mondiale ale snookerului şi-au anunțat prezența la Bucureşti: Ronnie O’Sullivan, Mark Selby, Judd Trump, John Higgins, Neil Robertson îşi vor încrucişa tacurile pentru trofeul primei ediții a European Masters.

În cadrul primei zile de campionat – luni, 3 octombrie, vom putea urmări partidele din ultimul tur de calificări, partide disputate de Mark Selby, orele 19:00 și Ronnie O’Sullivan, nu înainte de orele 20:00. În prima parte a zilei vor juca şi Neil Robertson şi John Higgins.

 

Programul meciurilor European Masters

Luni, 3 octombrie – ora 10:00

Marți, 4 octombrie – ora 11:00

Miercuri-Duminică, 5-9 octombrie – ora 13:00

Meciurile zilei – ora 19:00

 

Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Biletele şi abonamentele European Masters sunt disponibile pe www.eventim.ro şi în rețeaua de magazine partenere Eventim la prețuri începând de la 55 de lei. Elevii, studenții şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50% la biletul de categoria II achiziționat la casa de bilete de la Circul Globus din Bucureşti.

Alte știri din Biliard / Snooker