Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Petrolul și-a prezentat noul echipament NikeSportPictures.eu
18 Iun 2014

Petrolul și-a prezentat noul echipament Nike

Petroliștii le-au arătat fanilor echipamentul Nike cu care vor evolua în sezonul viitor, în cadrul unui eveniment desfășurat ieri la AFI Palace Ploiești în prezența a peste 200 de suporteri.

Cinci dintre lupii galbeni s-au întâlnit, marți, cu fanii la magazinul Nike din AFI Palace Ploiești pentru a le prezenta noul echipament în care vor juca în stagiunea 2014-2015. Adrian Mutu, Geraldo Alves, Laurențiu Marinescu, Ovidiu Hoban și Soni Mustivar au venit îmbrăcați în treningurile de prezentare și cu toții s-au declarat încântați de echipamentul Nike.

Adrian Mutu: ”Eu colaborez de mai mulți ani cu Nike și sunt foarte mulțumit de produsele lor. E important să te simți confortabil la antrenamente și jocuri pentru a putea da cel mai bun randament, iar Nike ne oferă acest lucru printr-un echipament ușor și comod”.

Geraldo Alves: ”Echipamentul este foarte important pentru noi, sportivii. Mă bucur că Nike a devenit partenerul nostru și sper că împreună să avem multe momente de bucurie”.

Laurențiu Marinescu: ”Ca și Nike, și noi de dorim primul loc și vrem să-l obținem. Sperăm să ne poarte noroc și să câștigăm titlul pentru a-i face fericiți pe suporterii noștri. Am testat deja noile echipamente și ne simțim foarte bine în ele. Am înțeles că linia de echipament de culoare neagră, cu care vom juca în deplasare, a fost special creată pentru a celebra cei 90 de ani de istorie a clubului”.

Ovidiu Hoban: ”Nike e o firmă de top și suntem mândri să purtăm un astfel de echipament. Ne gândim cu toții la sezonul viitor, vrem să avem un cantonament reușit, să ne pregătim bine și să fim în cea mai bună formă la ora primului joc oficial”.

Soni Mustivar: ”Pentru mine Nike este cea mai bună firmă de echipament din lume. Suntem mulțumiți să avem un echipament ușor, frumos și de calitate”.

După conferința de presă ce a deschis evenimentul de ieri, cei 5 fotbaliști ai Petrolului au oferit autografe suporterilor și au făcut poze cu aceștia.

 

Nike, prin distribuitorul FF Group România, a devenit noul partener tehnic al FC Petrolul Ploiești pentru stagiunea 2014-2015.

Echipa ploieșteană va evolua în meciurile desfășurate pe teren propriu în culorile tradiționale ale clubului, galben și albastru. Tricoul are integrată culoarea albastră în zona frontală, posterioară și pe manșetele mânecilor, iar culoare galbenă se regăsește pe panourile laterale. Pentru partidele desfășurate pe teren propriu sunt disponibile două variante de șort, unul galben și celălalt albastru, precum și doua seturi de jambiere, unul de culoare galbenă și unul de culoare albastră.

Pentru meciurile jucate în deplasare, jucătorii echipei Petrolul Ploiești vor beneficia de un echipament complet de culoare neagră. Acest nou echipament, ce poartă semnătura Nike, a fost proiectat pentru a oferi jucătorilor cele mai noi inovații tehnologice care să permită îmbunătățirea performanțelor și, în același timp, să contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Tehnologia Nike Dri-Fit elimină transpirația de la nivelul corpului și o scoate în exteriorul tricoului, unde se evaporă cu rapiditate. Acest lucru le permite jucătorilor să evolueze confortabil și la potențialul lor maxim. Nike continuă să pună în prim-plan protejarea mediului înconjurător și, din acest motiv, echipamentele sunt realizate, și de această dată, din poliester reciclat.

Echipamentele sunt proiectate pentru a oferi deopotrivă performanțe de neegalat și un impact scăzut asupra mediului înconjurător. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 18 sticle de plastic. În utimii 4 ani, Nike a folosit peste două miliarde de astfel de sticle la producerea echipamentelor de fotbal. Prin folosirea materialului special realizat din poliester reciclat, Nike a redus consumul de energie a întregului proces de producție cu mai mult de 30%, oferind, în același timp, echipamente la standarde maxime de confort și calitate.

 

sursa: fcpetrolul.ro

Alte știri din Business sport