Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Ciclism
Performanțe remarcabile la Campionatele Europene de Pistă 2020federatiadeciclism.ro
16 Nov 2020

Performanțe remarcabile la Campionatele Europene de Pistă 2020

În arena Kolodruma din Plovdiv, Bulgaria, s-a disputat săptămâna trecută ultimul eveniment ciclist important al anului, Campionatelele Europene de Pistă. La numai două săptămâni distanță de la desfășurarea Campionatele Naționale de Velodrom ale României, deoarece la nivel național nu există o arenă sau un velodrom în aer liber care să găzduiască o asemenea competiție, la Plovdiv s-au reunit cei mai titrați cicliști români pentru a reprezenta tricolorul în competiția continentală.

Daniel Crista, Eduard Grosu și Norbert Szabo, cicliști care au strâns numeroase podiumuri de-a lungul Naționalelor, au participat la probele de Sprint, Contratimp 1km, Urmărire Individuală, proba pe puncte, Omnium, Scratch și proba de eliminare. Cel mai important rezultat a fost medalia de bronz obținută de Daniel Drista în proba pe puncte, însă trebuie salutat întregul efort al celor trei cicliști români.

 

Iată rezultatele complete și probele în care au participat:

Daniel Crista

locul 3 - proba pe puncte (12 participanți)

locul 9 - Omnium (17 participanți)

locul 8 - urmărire individuală (18 participanți)

Eduard Grosu

locul 9 - proba de eliminare (17 participanți)

locul 14 - proba Scratch (17 participanți)

Norbert Szabó

locul 8 - proba de Sprint (20 participanți)

locul 10 - proba 1 km (19 participanți)

Alte știri din Ciclism