Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
Performanță superioară pentru Daniela HaralambieAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
27 Ian 2019

Performanță superioară pentru Daniela Haralambie

În cea de-a doua etapă individuală desfășurată astăzi la Râșnov în cadrul probei feminine a Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile, reprezentanta României Daniela Haralambie și-a îmbunătățit performanța de ieri și s-a clasat pe locul 21.

După ce ieri Daniela a terminat pe locul 25 cu 166,5 puncte, astăzi ea a zburat mai bine de pe trambulina din Valea Cărbunării și cu o săritură de 82,5 metri și una de 82,0 metri ea a acumulat un total de 186,4 puncte ce i-au permis să încheie concursul pe locul 21 din totalul de 40 de săritoare prezente la start. Cealaltă reprezentantă a tricolorului, Diana Trâmbiţaş nu a obținut calificarea în finala zilei după ce a sărit 64,5 metri și a acumulat 47,7 puncte, ea fiind clasată la final pe locul 38.

La fel ca și ieri, norvegianca Maren Lundby a terminat învingătoare și a dovedit constanță în evoluții, astăzi acumulând 247,6 puncte față de cele 247,8 puncte obținute ieri. Podiumul a cunoscut modificări în ceea ce privește pozițiile 2 și 3 față de sesiunea de sâmbătă, astăzi fiind ocupate de nemțoaicele Carina Vogt (240,3 puncte) și respectiv Juliane Seyfarth (237,8 puncte).

În clasamentul mondial al probei după evenimentul de astăzi, Lundby conduce cu un total de 788 de puncte urmată de săritoarele germane Katharina Althaus cu 747 de puncte și Juliane Seyfarth cu 511 puncte, în timp ce Daniela Haralambie ocupă poziția 31 cu 41 de puncte.

Concursul de la Râşnov s-a desfășurat pe trambulina cu punctul de construcție de 90 de metri și o dimensiune de 97 de metri, recordul de 102 metri săriți fiind stabilit de norvegianca Maren Lundby pe 4 martie 2018.

Alte știri din Sporturi de iarnă