Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Pasă decisivă pentru ChipciuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Feb 2017

Pasă decisivă pentru Chipciu

Etapa a 27-a a sezonului regulat din campionatul belgian de fotbal a început cu victoria celor de la FC Brugge, 2-1 pe terenul celor de la Westerlo, Dorin Rotariu fiind titular schimbat în minutul 79, la echipa oaspete.

Marea rivală, Anderlecht Bruxelles, a obținut o victorie de răsunet, 4-1 pe terenul celor de la Oostende. Scorul s-a deschis chiar în minutul 2, când Alexandru Chipciu, aflat în poziție de ofsaid, a sprintat spre careul advers și, altruist, l-a scos pe portar dintre buturi pasând ideal spre Hanni, care a deschis scorul printr-o simplă formalitate. Mingea fusese primită, de către Chipciu, de la un adversar, astfel că arbitrul asistent nu a semnalizat poziția de ofsaid în care s-a aflat internaționalul român. Chipciu a ajuns astfel la a opta pasă decisivă în campionat, fiind pe locul al treilea într-un top de specialitate. Nicolae Stanciu a fost rezervă neutilizată la Anderlecht.

Standard Liege a remizat acasă cu Gent, 1-1, Răzvan Marin fiind introdus în teren în minutul 58. Echipa lui Mircea Rednic, Mouscron, a cedat pe teren propriu cu 2-1, în disputa cu Waasland-Beveren. Pentru acest joc, tehnicianul român l-a inclus în lot, ca rezervă neutilizată, pe fundașul Cristian Manea.

În clasament, Brugge și Anderlecht se află pe primele două poziții, fiecare cu câte 55 de puncte. Standard Liege navighează la mijlocul plutonului, fiind pe poziția a noua, cu 37 de puncte, în timp ce Mouscron, lanternă roșie, este prima candidată la retrogradare, cu numai 18 puncte acumulate până în prezent.

Din sezonul regulat mai sunt de disputat 3 runde, după care se va intra în faza play-off a campionatului belgian de fotbal.

Alte știri din Stranieri