Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Parteneriatul dintre Federația Română de Baschet și Banca Transilvania merge mai departe
11 Ian 2022

Parteneriatul dintre Federația Română de Baschet și Banca Transilvania merge mai departe

Banca Transilvania (BT) si Federatia Romana de Baschet (FRB) continua parteneriatul inceput in 2016, destinat sustinerii performantei sportive si inspirarii copiilor si tinerilor. BT va sustine inclusiv in acest an activitatea si planurile FRB, echipele nationale, precum si proiectele educationale si cele de voluntariat in baschet. Colaborarea de pana acum a avut impact pozitiv pentru peste 30.000 de sportivi legitimati, incepand chiar de la copiii de 7-8 ani.

"Investitiile semnificative pe care le face Banca Transilvania in sport sunt investitii in Romania, in performanta si in viitoarele generatii. Suntem cel mai mare suporter al baschetului romanesc si ne bucuram sa facem echipa, si de acum incolo, cu Federatia Romana de Baschet. Avem incredere ca managementul FRB va contribui cu succes la dezvoltarea baschetului romanesc si la performantele superioare ale acestuia”, declara Omer Tetik, Director General Banca Transilvania.

”Baschetul este unul dintre sporturile cu grad de impact foarte mare in Romania, fiind practicat de multi sportivi, dar si de amatori, incepand de la varsta de 7-8 ani. Astazi este un moment important pentru familia baschetului romanesc, pentru ca putem anunta continuarea parteneriatului cu Banca Transilvania. Suntem incantati de faptul ca vom face echipa in continuare cu Banca Transilvania pentru proiectele viitoare, si ma refer aici atat la cele care vizeaza performanța  - de la procesele de selecție nationala din segmentul juvenil, unde vom putea aduce un plus de investitie in pregatirea campionilor de maine, pana la nivelul echipelor nationale – cat si la cele care se refera la programele de voluntariat in baschet sau la programele de educatie prin baschet", a precizat Emilia Carmen Tocala, Presedintele Federatiei Romane de Baschet.

De-a lungul anilor, Banca Transilvania a fost alaturi de sportivi in competitii si evenimente, precum FIBA EuroBasket 2017, Cupa Romaniei, All Star Game, Ghita Muresan Summer Camp, Campionatul National de Baby si Mini Baschet, dar si in proiecte precum Academia de Baschet U-Banca Transilvania sau FRB TV. De asemenea, este finantator principal al Clubului Sportiv U-BT Cluj-Napoca si al echipei U-Banca Transilvania.


Despre Banca Transilvania
Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania si principalul finantator al economiei. Cu o poveste inceputa in urma cu aproape 30 de ani, are peste 18% cota de piata, 3,4 milioane de clienti, 3 linii de business, peste 9.000 de angajati, solutii de online banking si 500 de sedii in 180 de localitati. Este singurul brand bancar romanesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreste sa aiba impact pozitiv in Romania, atat pentru oameni, cat si pentru business si mediu.


Despre Federatia Romana de Baschet
Federatia Romana de Baschet organizeaza, conduce si dezvolta activitatea de baschet din Romania, prin promovarea interna si internationala a acestui sport. Este formata din structuri sportive cu sectii de baschet si asociatii in judetele tarii si in Bucuresti. Are 284 de cluburi afiliate si peste 29.000 de sportivi activi in cele aproximativ 30 de competitii interne pe care le organizeaza anual. FRB a fost fondata in 1931 iar din 1932 este membru fondator al Federatiei Internationale de Baschet (FIBA). Federatia Romana de Baschet se mandreste si cu recunoasterea in plan international, fiind apreciata de FIBA ca unul dintre cei mai buni organizatori ai evenimentelor de anvergura. Totodata, participa cu echipele nationale in competitii internationale, atat la nivel olimpic si mondial, cat si european.

Alte știri din Business sport