Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Noul echipament al României
20 Mar 2023

Noul echipament al României

La debutul naționalei în preliminariile EURO 2024 și cu ocazia participării României U21 la EURO 2023, noul echipament al tuturor reprezentativelor este gata.

Federația Română de Fotbal lansează noul tricou al naționalei, inspirat de rezistența și perseverența care definesc suporterii români. Tricoul este conceput pentru a rezista la toate presiunile și provocările pe care suporterii le întâmpină, de la lacrimi și emoții până la minutele tensionate de la finalul meciurilor. Echipamentul poartă brâul tradițional, drept un simbol al valorilor care ne-au ținut uniți de-a lungul timpului și care ne vor face să mergem înainte cu încredere. În folclorul românesc, puterea voinicilor luptători stătea în brâu si ne dorim ca acesta să ne inspire în continuare. Așadar, intrăm în luptă cu un tricou puternic pentru suporteri puternici.

Brâul conține elemente emblematice pentru regiunile istorice ale României, o trimitere la trecutul nostru comun, cel care ne aduce împreună și ne motivează să credem și să continuăm. Pe teren sau în tribune, avem același țel: să clădim succesul echipei naționale!

Când prezentul ne pune la încercare, tradiția ne ține alături de Națională. Iar aceasta este #PutereaBrâului!

Pe lângă elementul distinctiv al noului tricou, brâul, nu lipsesc tricolorul, acesta fiind prezent pe mânecile tricoului, pe șort și pe jambiere, dar nici mesajul de unitate “Luptăm împreună”. Noul echipament e o întoarcere la galbenul tradițional, pentru ca albastru complet, respectiv roșu complet, să caracterizeze celelalte două opțiuni.

Noul echipament este și produsul unei ample cercetări. Suporterii au fost incluși și ei în procesul de conceptualizare pentru că au contribuit la identificarea celor mai iubite echipamente din istoria naționalei și a elementelor cele mai apreciate ale acestora. În plus, au oferit detalii legate de combinațiile de culori și exemple de alte echipamente din fotbal care s-au bucurat de apreciere în ultimii ani. Peste 800 de suporteri, femei și bărbați, din țară și din străinătate, au avut ocazia să își exprime părerea și să își susțină ideile. Astfel, acest echipament este și creația lor!

Fabricarea a fost realizată din poliester 100% reciclat pentru a minimiza impactul asupra mediului. Această țesătură se caracterizează prin calitatea și elasticitatea sa, pe lângă faptul că este foarte rezistentă și ușor de întreținut. Fabricat din materiale plastice prelucrate transformate în fir de poliester reciclat și apoi în mii de metri de țesătură durabilă și rezistentă.

În plus, a fost inclusă tehnologia MICROMESH pentru a oferi sportivilor o mai bună aerisire. Datorită acestei țesături de plasă, care înlocuiește materialul de bază, transpirația se evaporă mai rapid. Prin urmare, corpul jucătorului rămâne uscat și este împiedicată răcirea după efort.

În plus, sistemul de cusături FLATLOCK a fost încorporat prevenind frecarea și oferind elasticitate și libertate de mișcare.

Nu în ultimul rând, noua linie de echipament al echipei naționale va beneficia și de un nou font. Acesta este în ton cu elementele tradiționale și împrumută liniile Coloanei Infinitului, celebra sculptură a lui Constantin Brâncuși, ca un simbol al iubirii infinite a suporterului român pentru echipa națională și a motivației tricolorilor de a le aduce acestora satisfacție.

Colecția JOMA pentru sezonul 2023/2024 este completată de o linie extinsă de îmbrăcăminte, constând din hanorace, tricouri, pantaloni scurți, pantaloni lungi, îmbrăcăminte pentru exterior și accesorii, precum și o linie completă pentru antrenament.

Produsele JOMA sunt recunoscute pentru calitatea și calitățile lor tehnologice, care au fost aplicate pe tricourile echipelor naționale de fotbal ale României. Replicile care vor fi la vânzare urmează și ele aceste standarde de calitate. Astfel, suporterii se vor putea bucura de aceleași beneficii ca și jucătorii. Aceasta este o inițiativă exclusivă Joma, care urmărește să mențină excelența care caracterizează produsele sale în orice moment.

Primul meci la care tricolorii vor îmbrăca noul echipament va fi în Andorra, vineri, 25 martie, de la ora 21:45.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Business sport