Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Mozzart Bet, alături de FC Argeș și în sezonul 2022-2023Cristian Stavri / SportPictures.eu
16 Iul 2022

Mozzart Bet, alături de FC Argeș și în sezonul 2022-2023

Chiar dacă apele s-au agitat după ce Guvernul a anunțat că plănuiește impozite și taxe mult mai mari decât în trecut, iată că principalii jucători din industria de betting și online casino rămân alături de fenomen și demonstrează încă o dată că susțin sportul. Este și cazul celor de la Mozzart Bet, care pornesc la drum pentru al doilea sezon la rând alături de “vulturi”.

Parteneriatul din primul sezon a fost unul de bun augur, iar piteștenii au avut rezultate excelente. Băieții lui Andrei Prepeliță au intrat pentru prima oară în play-off-ul Ligii 1, după o victorie istorică pe terenul lui FC Botoșani. Piteștenii au avut un parcurs foarte bun și în Cupa României, acolo unde s-au oprit în semifinale.

Cu Prepeliță reconfirmat pe bancă, FC Argeș începe astăzi noul sezon și are parte de o primă etapa dificilă. Chiar pe arena “Nicolae Dobrin”, “vulturii” vor da piept cu UTA Arad, o echipă solidă, care are un antrenor nou, fost jucător al lui FC Argeș, Ilie Poenaru.

Alte știri din Business sport