Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
Mio Technology şi SkirtBike lansează concursul “GPS artist wanted”
25 Mai 2017

Mio Technology şi SkirtBike lansează concursul “GPS artist wanted”

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp, împreună cu SkirtBike, prima comunitate de bicicliste din România lansează concursul “GPS artist wanted”.

Concursul se va desfășura în perioada 24 mai – 5 iunie și are ca scop încurajarea participanților să creeze artă prin utilizarea aplicațiilor. Participanții pot folosi astfel tehnologia pentru a crea desene virtuale pe hărțile orașelor. Au nevoie de un telefon sau de un dispozitiv de tracking GPS conectate la o aplicație ca Strava, Endomondo, RunKeeper etc. și de un plan pentru a crea cel mai inedit desen.

„Orice dispozitiv special creat pentru bicicletă este binevenit pentru pasionații mersului pe două roți. Este mai ușor pentru noi să urmărim un computer pentru bicicletă amplasat pe ghidon care să ne înregistreze timpul, viteza, caloriile consumate, distanța și locația. Ne dorim de la acest concurs să deschidă apetitul bicicliștilor pentru astfel de dispozitive utile și în același timp foarte ușor de folosit”, spune Oana Deliu, una dintre fondatoarele comunității SkirtBike.

Cel mai bun desen trimis prin comentariu la postarea de pe blogul Skirtbike va fi premiat cu un computer pentru bicicletă, Mio Cyclo 105, dispozitivul ideal pentru cei care călătoresc cu bicicleta.

„Mio Cyclo 105 este un computer de bicicletă care-i va ajuta pe cei pasionați să treacă la următorul nivel. Spre deosebire de telefon, un computer special conceput pentru bicicletă are mult mai multe beneficii. În primul rând, carcasa este rezistentă la apă, dar și la șocuri, așa că bicicliștii nu vor trebuie să-și facă griji în privința vremii și nici dacă vor cădea cu bicicleta pentru că Mio Cyclo 105 va rămâne intact. Prin acest concurs, ne dorim ca pasionații de bicicletă să descopere un produs Mio inedit care-i va ajuta să parcurgă cele mai frumoase trasee”, a precizat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România şi Ungaria.

Câștigătorul va fi anunțat pe data de 8 iunie în urma deciziei juriului format din doi reprezentanți Mio și un reprezentant SkirtBike care vor alege cea mai reușită imagine.

Mai multe detalii despre concurs găsiți aici.

Alte știri din Business sport